Samsung Galaxy S6 og S6 Edge har de bedste mobilkameraer

edbpriser.dk 15-08-47291 22:43

Det er det anerkendte testfirma DxO, som har haft kameraerne i Samsung Galaxy S6 og S6 Edge igennem en større test, der placerer de to mobiler helt i toppen af mobilkamera-hierarkiet foran firmaets egen Galaxy Note 4 på andenpladsen og Apples iPhone 6 modeller på en delt tredjeplads.

Læs også: Galaxy A8 bliver Samsungs tyndeste mobil til dato

Med en samlet score på 86, som er den højeste karakter en mobiltelefons kamera nogensinde har fået, er Samsung Galaxy S6 og S6 Edge hermed de smartphones, der sætter standarden.

DxOMark 2015 med Samsung Galaxy S6 og S6 Edge i top

Forbedrede funktioner giver Samsung sejren

Begge Samsungs flagskibe har en billedsensor på 16 MP, hvilket ikke er så højt som for eksempel Sonys Xperia Z3, der har 20,7 MP men alligevel må se sig henvist til en delt fjerdeplads.

Nokia Lumia 1020 med sine 41 MP finder man helt nede på 8. pladsen, og den er dermed et udmærket bevis på, at mange megapixels ikke er alt, når det kommer til billedkvalitet.

Derimod er det især blænden på f/1.9, der bliver fremhævet, og som giver Samsung Galaxy S6 og S6 Edge en fordel, når det kommer til optagelser i lav belysning.

Samsung Galaxy S6 kamera

Samtidig er den optiske billedstabilisering blevet forbedret, og kameraernes autofokus er blevet både hurtigere og bedre.

Læs også: Samsung prøver igen: Forudser foldbare mobilskærme i 2016

Se mere om kameraerne i Samsung Galaxy S6 og S6 Edge i videoen herunder.

Find de bedste priser på de to mobiler her