Samsung Galaxy S8 afsløret i skinnende guld uden fysisk knap på fronten

edbpriser.dk 31-03-48984 18:40

Selvom du måske føler, at Samsung Galaxy S7 modellerne nærmest lige er kommet på markedet, så er der allerede fuld gang i rygtemøllen om, hvordan Samsungs næste flagskibsmodel kommer til at se ud.

Samtidig tyder det på, at Samsung selv er godt i gang med at køre Samsung Galaxy S8 i stilling til en tidlig 2017 lancering blandt andet på grund af Galaxy Note 7 fadæsen, som Samsung meget gerne vil have lagt bag sig hurtigst muligt.

Læs også: Samsung introducerer vandtætte Galaxy A smartphones

Nu er et nyt billede dukket op på det kinesiske site Weibo, der angiveligt viser en fungerende prototype af Samsung Galaxy S8 i en skinnende guld udgave.

Samsung Galaxy S8 i guld fra Weibo
Billede af Samsung Galaxy S8 i guld fra det kinesiske site Weibo.

Hvis billedet er den ægte vare, får Galaxy S8 en særdeles flot front med ganske smalle rammer omkring displayet, hvor der kun lige er plads til højttaler og kamera i toppen og logo i bunden, og samtidig siger Samsung farvel til Hjem-knappen, som det også har været rygtet et stykke tid.

Andre rygter har peget på, at Samsung Galaxy S8 får iPhone-lignende 3D touch funktionalitet med software-baserede navigationsknapper og understøttelse af S Pen fra den hedengangne Note 7.

Samsung Galaxy S8 rendering
Nylig rendering af Samsung Galaxy S8 af @VenyaGeskin.

Læs også: Video: Androids supertelefoner i hastighedstest

Præcist hvornår Samsung har tænkt sig at præsentere Galaxy S8 vides ikke, men der er både rygter om, at det bliver på Mobile World Congress i februar, og at det først bliver i april.


Kilde: SlashGear