Samsung Galaxy S8 bliver næsten rammeløs

edbpriser.dk 10-06-48808 23:53

Det er den sydkoreanske avis The Korea Herald, der kan citere en ingeniør fra Samsungs display afdeling, som i forbindelse med en display messe fortalte, at Samsung arbejder hårdt på at kunne sende et produkt på markedet til næste år, hvor skærmen dækker mere end 90% af mobilens front.

Læs også: 8 GB RAM i Samsung Galaxy S8?

Det betyder, at Samsung Galaxy S8 bliver noget anderledes end Galaxy S7 og tidligere modeller, som har haft en skærmareal omkring de 80%, da top og bund er blevet brugt til fysiske knapper, kamera, højttalere og diverse sensorer.

Et større display kunne betyde et farvel til den fysiske knap nederst med indbygget fingeraftrykslæser, så alle navigationsknapper på Galaxy S8 vil være en del af skærmen og fingeraftrykslæseren indbygget i displayet.

Læs også: iPhone 8 får OLED display

Ingeniøren fra Samsung Display sagde endda, at Samsung stiler efter at dække helt op til 99% af mobilen med skærmen, og så er der godt nok ikke meget plads tilbage til kamera og sensorer, så det bliver spændende at se, hvordan sådan en smartphone vil se ud.

Xiaomi Mi Mix

Kinesiske Xiaomi har med deres Mi Mix opnået et skærmareal, der dækker 91,3% af mobiltelefonens front, og det ser unægteligt ganske godt ud.