Samsung Galaxy S8's display får topkarakter og udnævnes til at være det bedste på smartphone markedet

edbpriser.dk 31-12-49229 23:46

DisplayMate med Dr. Raymond M. Soneira i spidsen er blandt de førende i branchen, når det kommer til at vurdere display egenskaber, hvad enten det drejer sig om LCD, OLED, plasma, DLP eller andre.

Læs også: Video: Her er de 10 største nyheder i Android O

Sidste år nåede de akkurat at teste Samsung Galaxy Note 7, inden den blev trukket tilbage på grund af dens brandfarlige designfejl, og de udråbte den til at have den bedste skærm nogensinde i en smartphone.

Flere display rekorder til Galaxy S8

Derfor er det nok heller ikke så overraskende, at de nu giver tronen til Samsung Galaxy S8, som de lige har haft igennem deres grundige test, og som har imponeret på snart sagt alle områder.

Samsung Galaxy S8

Soneira og hans team konkluderer således, at Samsung Galaxy S8 med dens 5,8 tommer 3K display på 2960 x 1440 px har den højeste lysintensitet (1.020 nits), den bredeste farveskala (113 procent DCI-P3 og 142 procent sRGB/Rec.709), den bedste kontrast og den mindst reflekterende skærm.

Blandt andet derfor ender Samsung Galaxy S8's display med at få den højest mulige karakter - A+ - af DisplayMate, og de udråber det til at være det mest innovative og bedst ydende smartphone display, de nogensinde har testet.

Læs også: Prøvekørt: Samsungs nye Galaxy S8 sætter nye standarder for smartphone-kategorien i 2017

Så hvis du går og glæder dig til den 28. april, hvor Samsung sætter deres nye S8 og S8+ flagskibe til salg, har du nu endnu en god grund til at investere i det, der ser ud til at blive en af 2017's mest interessante smartphones.


Via: TechSpot