Samsung giver gaver med GALAXY S5

edbpriser.dk 11-03-2014 11:10

Samsung må siges at gå helhjertet ind i indsatsen for, at kommende ejere af deres næste flagskibs-mobil, Samsung GALAXY S5, har alle muligheder for at komme i bedre form.

Læs også: Her er Samsung GALAXY S5

Den indbyggede pulsmåler er tydeligvis ikke bare en gimmick, for Samsung har indgået aftaler med flere selskaber rundt om i verden, der for de flestes vedkommende relaterer til fitness og motion, skriver The Verge.

Årsabonnementer til alle købere af Samsung GALAXY S5

Når man køber en Samsung GALAXY S5, får man kvit og frit 1 års abonnement på RunKeeper, 6 måneders adgang til MapMyFitness og workout træneren Skimble oven i hatten.

Fitness-programmerne skal komplimentere Samsungs egen S Health app, som er mobiltelefonens kontrolcenter for alt, der har med ejerens fysiske helbred at gøre.

Herudover får man også de sædvanlige 50 GB lagerplads hos Dropbox, 3-12 måneders adgang (afhængig af land) til note-værktøjet Evernote Premium samt 6 måneders online abonnement til Wall Street Journal og et 12 måneders online abonnement til Bloomberg Businessweek.

Alt i alt kommer der abonnementer og tjenester med Samsung GALAXY S5 til en samlet værdi af $626 eller mere end 3.300 kroner.

Du kan se en oversigt over alle Samsung Galaxy Gifts her.

Læs også: Samsung GALAXY S5 har legeplads til børnene

I alt har Samsung indgået aftale med 16 forskellige selskaber om at levere programmer og tjenester til Samsung GALAXY S5, som godt kunne være med til at distingvere den fra konkurrenterne.

Samsung Skandinavien har overfor Ekstra Bladet bekræftet, at alle abonnementer og tjenester også bliver tilbudt de danske købere, når Samsung GALAXY S5 kommer i handlen den 11. april.