Samsung hopper med på selfie-bølgen

edbpriser.dk 14-05-2014 11:59

Nu er der gode nyheder til vores statsminister og andre selfie-entusiaster. Samsung er nemlig kommet med på selfie-trenden og lancerer SMART Camera NX3000, der er ekstra velegnet til at tage selfies. Det er nemlig udstyret med en Wink Shot funktion.

Med funktionen slået til skal man således bare blinke til kameraet, hvorefter den automatisk tager et billede. Kameraet er endda udstyret med en såkaldt flip-up skærm, der kan vippes op, så man kan se sig selv, mens man tager selfien.

Del din selfie på Facebook

Som med resten af kameraerne i Samsungs SMART-serie er der mange muligheder for at dele sine billeder på sociale medier lige efter, man har taget det.

Læs også: Samsung kameraer vinder prestigefyldte priser

Man kan blandt andet bruge funktionen Photo Beam, der bruger NFC til at dele billeder til smartphones og tablets hurtigt og uden brug af besværlige kabler. Man skal blot holde enhederne op mod hinanden med funktionen slået til, hvorefter billederne overføres.

Samsung selfie

Det gør det altså nemt og hurtigt at dele dine billeder på Facebook eller Instagram, så alle dine venner kan se og kommentere på din nyeste selfie.

Gode specifikationer på Samsung NX3000

NX3000 kan meget andet end at tage selfies. Den kommer nemlig med en 20,3 MP APS-C CMOS sensor, en lukketid på 1/4000 og fem frames per sekund, når man tager billeder i en serie.

Det leveres desuden med Samsungs 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS linse, der sikrer skarpe og klare billeder, selv hvis der zoomes ind.

Designet er holdt i en retro stil, der er inspireret af de gamle analoge kameraer, og det er som nævnt også udstyret med en 3” flip-up vendbar skærm, der giver optimale betingelser for at gennemse dine billeder.

Læs også: Fem digitalkameraer til under 1000 kroner

NX3000 kommer på markedet i begyndelsen af juni i farverne hvid, brun og sort, og får en vejledende udsalgspris på 3.800 kr.