Samsung inviterer til annoncering af Galaxy Note 4

edbpriser.dk 11-03-46566 13:03

Samsung plejer at lave større eller mindre henvisninger, til hvad der præsenteres, på indbydelserne til deres presseevents. Således forholder det sig også med indbydelsen, til hvad Samsung kalder Unpacked Episode 2.

Her har deltagerne nemlig fået en vink med en vognstang, da der ifølge Techradar står ”Ready? Note the date!” på deres indbydelse. Den vakse læser vil bide mærke i ordet note, der uden tvivl henviser til Galaxy Note 4, som har været rygtet på vej i et stykke tid.

Note 4 låner funktioner fra Galaxy S5

Unpacked bliver holdt den 3. september i hele tre byer på en gang. Der er tale om Berlin, Beijing og New York, mens os der ikke er så heldige at bo i en af de tre byer, kan følge eventet live på Samsungs Youtube-kanal.


Galaxy S5, Gear, Gear 2 og Gear 2 Neo blev præsenteret ved sidste Unpacked

Rygterne om Galaxy Note 4 går på, at den vil beholde samme størrelse skærm som Galaxy Note 3, men vil låne et par funktioner fra Galaxy S5, som for eksempel vandtæthed og fingeraftrykslæser.

Læs også: Samsung GALAXY Note 4 får QHD opløsning og måske buet skærm

Tidligere har rygterne peget på en QHD opløsning og måske endda en let buet skærm, samt en kraftig Snapdragon 805 processor på 2,5 GHz, 3 eller 4 GB RAM, 64 bit chip og 16 eller 20 MP kamera.

Vi bliver meget klogere på Galaxy Note 4 den 3. september, og hvis vi er heldige, så bliver vi også klogere angående Galaxy Alpha den dag.