Samsung lancerer Jet Stick – en trådløs støvsuger på steroider

Rasmus Elm Rasmussen - 16-06-52392 10:16

Samsung Jet 90 Multi kan generere op til 200W og leverer sammen med den nye Clean Station en komplet og rengøringsløsning til hjemmet

Det er måske ikke lige den produkttype vi almindeligvis forbinder med Samsung. Ikke desto mindre er Samsung nu klar med to støvsugere, Jet 90 Multi og Jet 70 Pet.

Sammen med den nye Clean Station leverer de en komplet rengøringsløsning til hjemmet. Samsung Jet 90 Multi har en høj ydeevne og kan generere op til 200W (150W for Samsung Jet 70 Pet). Motoren skaber en stærk sugekraft takket være et ultralydssvejset låg og diffuser. Systemet har desuden ni separate cyklusser, hver og en med en trevejs-åbning med multiluft for at fange selv de allermindste støvpartikler.

Støvsugerne er trådløse. Batteriet kan holde i op til en time, men hvis du tilkøber reservebatteri, kan der støvsuges i op til to timer ad gangen.

Samsung Jet er også udstyret med to forskellige børstehoveder, og hvis der er behov for ekstra tilbehør, findes der også motoriserede børster i sortimentet, som tilbyder rengøringsløsninger, der passer til forskellige rengøringsvaner og gulvtyper.


Læs mere...