Samsung lancerer særdeles holdbar tablet

edbpriser.dk 09-09-46859 18:33

Ejer du en tablet, så bliver du sikkert nervøs, bare du låner den ud til et barn under 12 år. Det er et følsomt stykke teknologi, og der skal ofte ikke meget til, før man står med en ødelagt tablet.

Det gælder dog ikke Galaxy Tab Active. Den er nemlig lavet til at kunne modstå ikke så få udfordrende situationer, ligegyldig om der er tale om en nevø med lidt for meget energi eller en snestorm i -15 grader.

Galaxy Tab Active er vand- og støvtæt med IP67 certificering

Galaxy Tab Active er velegnet til at tage med sig ud i naturen, hvilket dens IP67-certificering også vidner om.

Læs også: Stilfuld lille moderigtig tablet

IP67-certificering betyder nemlig, at den er vandtæt ned til en meter i 30 minutter og er fuldstændig støvtæt. Man kan altså sagtens tage sin tablet med på stranden, se et afsnit af How I Met Your Mother under vandet og derefter smide sig i sandet og surfe internettet efterfølgende.


At blive kastet rundt i en smule regn er ingen sag for Galaxy Tab Active

Er du mere til sne og skiløb, så er det også noget, som Galaxy Tab Active kan klare, da den kan tåle temperaturer fra -20 til 60 grader. Der følger endda et ekstra beskyttende etui med, så man kan være på den helt sikre side.

Skærmen er på 8”, batterilevetiden er på 8-10 timer, og en lysstærk og antirefleksbehandlet skærm sikrer, at man kan se, hvad der foregår, ligegyldigt hvor stærkt solen skinner. Derudover er den også udstyret med GPS og NFC.

Læs også: Microsoft og Samsung har de bedste tablet-skærme

Samsung Galaxy Tab Active kommer i farven Titanium Green og kan fås til 4.400 kroner med 4G, 16 GB hukommelse med mulighed for at udvide med MicroSD, mens Wi-Fi-versionen har en vejledende udsalgspris på 3.500 kroner.