Samsung Note 7 superfans nægter at aflevere mobilen

edbpriser.dk 14-10-2016 11:28

Først gik det galt med batteriet på den første udgave af Samsung Galaxy Note 7, som brød i brand i flere tilfælde, og Samsung måtte lave et ombytningsprogram.

Så brød den modificerede Note 7 også i brand og blev forbudt på flere flyselskabers rutefly, og nu har Samsung valgt endeligt at tilbagekalde deres phablet flagskib.

Læs også: Samsung klar med nyt smart-ur

Samlet regning for fadæsen bliver ifølge Samsung selv $3,1 milliarder.

"Kom og tag den fra mine kolde, døde hænder"

Men selvom de fleste af os nok hellere end gerne ville sende vores potentielt farlige smartphone tilbage til Samsung, er der faktisk nogle enkelte (tosser?), som vælger at beholde deres Samsung Galaxy Note 7.

Heriblandt er Twitter-brugeren @sexualjumanji, som klart melder ud, at det bliver over hans lig, da Samsung må komme og "tage den fra hans kolde, døde hænder", hvis de skal have den retur.

Samsung Galaxy Note 7 tweet fra @sexualjumanji

Andre Note 7 ejere mener ikke, at Samsung kompenserer dem tilstrækkeligt til, at de vil sende mobilen tilbage:

Samsung Galaxy Note 7 tweets

mens andre simpelthen mener, at det er den bedste mobil, de nogensinde har haft.

Samsung Galaxy Note 7 tweet fra @TheRealKenny27

En superfan fra New York, Robin Suarez, har udtalt til CNET, at han ikke kan gå tilbage fra Note 7's uovertrufne skærm, så han beholder sin, selvom hans venner driller ham med det.

Læs også: Samsung arbejder på Android/Windows-telefon - særlig funktion kan føre til et gennembrud for Windows til mobilerne

Herfra vil vi gerne opfordre til at sende alle Note 7 mobiler tilbage til Samsung, da det på ingen måde kan være risikoen værd.