Samsung prøver igen: Forudser foldbare mobilskærme i 2016

edbpriser.dk 15-06-47204 08:13

Indtil videre er det ikke blevet til mere end let buede smartphones - LG Flex - eller mobiler med en buet kant som Samsung GALAXY Note Edge og den kommende Samsung GALAXY S6 Edge.

Læs også: Samsung får patent på fleksibel og modstandsdygtig mobil

Der har dog været mange bud og koncepter på, hvordan en fleksibel mobil kunne se ud, hvor skærmen kan foldes eller bøjes på nye interessante måder, men det er ikke blevet til nogen færdige produkter endnu.

Samsung GALAXY Flexible koncept
Samsung GALAXY Flexible koncept.

Samsung-folk udtalte sidste år, at vi ville se mobiler med foldbare skærme i år, hvilket ikke ser ud til at gå i opfyldelse, men nu har en ny unavngiven chef hos Samsung Display udtalt, at teknologien godt kan være klar i 2016.

Det er DigitalTrends, der har opsnappet citatet fra Business Korea, og det kommer (hvis det er sandt) fra en mand, som unægteligt har fingeren på pulsen, når det kommer til udviklingen på skærm-området.

Læs også: Her er firmaet der vil nytænke smartwatches fuldstændigt

Samsung GALAXY Flexible koncept
Samsung GALAXY Flexible koncept.

Mulighederne med bøjelige og sammenklappelige mobil- og tablet-skærme kan vi kun gisne om, men en søgning på Google giver hurtigt en masse spændende koncepter, som godt kan få mundvandet til at løbe på os tech-nørder.

Og dem må vi så nøjes med at drømme om indtil 2016...