Samsung sender ny serie af buede skærme på markedet

edbpriser.dk 26-03-2015 10:35

Samsung er en af de producenter, der skubber hårdest til trenden med buede skærme. Der er buede skærme i Samsung Galaxy Note Edge og Galaxy S6 Edge, ligesom det koreanske firma også producerer buede fladskærme.

Samsungs computerskærme går heller ikke fri, og som det i et stykke tid også har været muligt at købe buede modeller af, og nu føjer Samsung altså endnu en serie af buede modeller til sit udbud.

Passer til øjnenes naturlige form

Argumentet for at udskifte sin gamle flade computerskærm med en buet en af slagsen går på, at de buede skærme passer til øjnenes naturlige form, hvilket giver en særlig omsluttende billedoplevelse, et bredere synsfelt og følelsen af øget billeddybde.

Læs også: Samsung får patent på fleksibel og modstandsdygtig mobil

Dette gør buede skærme særligt velegnet til film- og spiloplevelser, hvorfor Samsung også har udstyret den nye serie af skærme med en funktion, der reducerer blåt lys til gavn for øjnene og en Game Mode-funktion, der justerer kontrast og farver og minimerer forsinkelse, hvilket gør det til oplagte skærme til gamere.

Den nye serie af skærme er desuden udstyret med VA-teknologi, der maksimerer kontrast og farvegengivelser og reducerer lyslækager.

Læs også: Samsung Pay er på vej

Den nye serie af skærme kommer i størrelser fra 23,5” til 31,5” og kan købes fra midten af april til følgende vejledende priser.

SE790C: 5.100 kr.
SE590C: 4.300 kr.
SE591C: 2.700 kr.
SE510C: 2.600 kr. og 2.200 kr. (prisen afhænger af tommemål)