Samsung sigter mod selfie-entusiasterne med Note 4

edbpriser.dk 22-08-2014 10:52

Det er efterhånden blevet socialt acceptabelt at hive mobilen frem og tage en hurtig selfie i fuld offentlighed. Især teenagerne gør det i stor stil, og så ved man jo, at det er en trend på vej frem.

Det har Samsung også haft øje for med tidligere kameraer, men nu ser det ud til, at også den nye Galaxy Note 4 vil have en del funktioner, der skal tilgodese selfie-folket.

Opgraderet frontkamera og selfiefunktioner

De fleste selfies bliver taget med frontkameraet på ens telefon, da det gør en i stand til at følge udfaldet på skærmen. Derfor har Samsung også opgraderet frontkameraet, der bliver på 3,7 MP, hvorimod det i Note 3 var på 2,1 MP.

Derudover er kamera-appen udstyret med fire forskellige selfiefunktioner, som Samsung kalder ”Selfie Mode”, ”Wide Selfie”, ”Selfie Alarm” og ”Create A GIF File”.

Læs også: Android buldrer frem – Windows Phone falder tilbage

Den mest interessante af disse er ”Selfie Alarm”, der gør kameraet i stand til at registrere ens ansigt, hvilket gør det muligt at tage selfies med bagkameraet, som giver billeder i markant bedre kvalitet.

Bagkameraet får også en overhaling

Der har før været forlydender om, at Note 4 skulle få et kamera på hele 20 MP, men det ser ud til at vi må nøjes med et på 16 MP.

Det vil til gengæld også være i stand til at skyde video i 3840 x 2160 UHD og bliver udstyret med Optical Image Stabilization (IOS), der eliminerer mange af problemerne ved rystede billeder.


Det ser ud til, at Note 4 får en dedikeret kameraknap. Billede: SamMobile.

Det ser også ud til, at man vil kunne tilgå kameraet direkte ved at trykke på skærmen med to fingre og swipe dem væk fra hinanden. Derudover kommer der også en dedikeret knap til at tage billeder på siden af telefonen.

Læs også: Samsung lancerer Galaxy Alpha

Galaxy Note 4 bliver med stor sandsynlighed officielt præsenteret 3. september, og tidligere rygter har blandt andet peget på, at skærmen ville få buede sider.

Via Techradar