Samsung UDB-K8500 [TEST]: Få det maksimale ud af dit TV

Peter Hyldahl - Datatid TechLife 28-06-2017 14:13

Mange danskere har nu et UHD-TV med 4K-opløsning stående hjemme i stuen. Men en del af disse lykkelige TV-ejere er nok også noget frustrerede over, hvor lidt ægte 4K-indhold, det er muligt at opleve.

Ganske få streaming tjenester tilbyder 4K-materiale, men det kræver stor båndbredde, og udbuddet af film og serier fra disse tjenester er stadig småt.

Hvis du vil prøve, hvad dit TV virkelig kan i den høje opløsning, kan du prøve en helt anden løsning: Køb en Blu-ray-afspiller med UHD som denne Samsung UBD-K8500, vi tester her.

Der er flere fordele ved en sådan ”fætter”. Først og fremmest er der et rimeligt udbud af Blu-ray-film af UHD-typen. De er optaget i det høje format med 3840 x 2160 pixel – eller konverteret til den høje opløsning – og det er et ægte UHD-signal, du får ud af Blu-ray-afspilleren.

Læs også: Sony UHP-H1 [TEST]: Blu-ray-afspilleren gør dit TV smartere

En yderligere fordel ved en Blu-ray-afspiller af UHD-typen er, at den – som denne Samsung – kan opskalere en full HD-film til UHD. Den indbyggede billedprocessor gætter sig til de manglende billedpunkter og sender et 4K-signal til TV'et.

 


Læs mere...