Samsung UE55MU7005TXXC [TEST]: Proppet med smarte løsninger

Rasmus Elm Rasmussen - Alt om DATA 19-10-2017 09:52

Dette Samsung-TV er lidt specielt: Det leveres med en lille, ekstern boks, hvor du tilslutter antennestik, eksterne kilder (Blu-ray, settop-boks mv.), Ethernet og optisk digitalt stik til for eksempel et surround anlæg. Boksen fylder ikke meget og vil i mange hjem gøre opsætningen betydelig lettere.

Det er lidt en smagssag, om man kan lide løsningen, men fordelen er åbenlys – du skal kun have ét kabel fra den lille boks plus strøm op til TV'et og slipper for de mange kabler, du normalt har liggende og rode. Ulempen er, at du skal finde plads til den lille boks, plus at kablet fra denne og op til TV'et er en specialtype.

Ud over en lille bue bagpå er TV'et ret fladt og fronten særdeles nydelig, da den kun omsluttes af en tynd metalramme. Designet ser kostbart ud, og var det ikke, fordi den lille eksterne boks var i plastik og ikke i metal som i de dyrere varianter, ville du umiddelbart have svært ved at se forskel på dette og Samsungs dobbelt så dyre modeller.

Læs også: Tre OLED-TV'er i test: Billedkvaliteten er forrygende

Og så kan Samsung UE55MU7005TXXC noget smart: Slutter du en enhed, for eksempel en Blu-ray-afspiller, til TV'ets HDMI-stik, vil TV'et kunne genkende den – ja, endda langt de fleste modeller. TV'et vil automatisk indstille indgangen til apparatet.

 


Læs mere...