Samsung vil sende en bøjelig mobil på markedet allerede næste år

edbpriser.dk 19-11-2014 15:10

Ved et investormøde i New York har vicedirektør Lee Chang-hoon fra Samsung Display lovet, at den sydkoreanske tech-gigant vil kunne producere og markedsføre en mobiltelefon med fleksibelt display i slutningen af næste år, rapporterer ZDNet.

Det er lidt af et løfte at give Samsungs investorer og kunder, men firmaet vil ifølge Chang-hoon være oppe på en produktionskapacitet på mellem 30-40.000 fleksible skærme om måneden på det tidspunkt.

Læs også: Super AMOLED skærm kan foldes sammen

Udseendet af det endelige produkt er ikke fastlagt, men Samsung vil lytte intenst til brugernes ønsker, når de designer de fremtidige high end produkter, lovede Lee Chang-hoon.

Samsung Galaxy Skin koncept
Mobilkoncept kaldet Samsung Galaxy Skin.

30 procent færre modeller fra Samsung i 2015

Samsung havde også sendt deres investeringsekspert, Robert Yi, til investormøde i New York, og han kunne fortælle, at Samsung planlægger at sende 30 procent færre mobiltelefon-modeller på markedet næste år.

Samsung er ellers kendt for at producere virkelig mange nye modeller hvert år, men i fremtiden vil firmaet koncentrere sig om at nedbringe produktionsomkostningerne på de billige og mellemsegmentet af mobiler, hvor prispunktet er et af de vigtigste beslutningsparametre for kunderne.

Samtidig er det planen, at Samsung kan bruge flere ressourcer på at udvikle på de dyreste modeller, som oftest bliver solgt på at have de bedste og mest nyskabende features.

Læs også: Vildt japansk mobil-koncept

I nærmeste fremtid vil det være smartphones med bøjede kanter, som den kommende Samsung Galaxy Note Edge, der måske kommer i en fremtidig version med buet kant i begge sider af mobilen - hvis kunderne vil have det, tilføjede Lee Chang-hoon.