Samsung vinder to innovationspriser

edbpriser.dk 13-11-2015 15:18

CES 2016, hvor alverdens producenter viser deres nyeste og kommende tech-produkter, løber godt nok først af stablen i januar 2016 i Las Vegas, men Samsung kan godt begynde at glæde sig.

Som de eneste bliver den sydkoreanske gigant hædret i to kategorier for henholdsvis mest innovative wearable og mobiltelefon med deres nye smartwatch Samsung Gear S2 og deres ekstra store smartphone Samsung Galaxy S6 Edge+.

Læs også: To nye versioner af Samsung Gear S2

Hver kategori har en jury bestående af tre personer, som vurderer produkterne på kriterier som udvikling, design og funktioner, samt hvordan produktet klarer sig i en direkte sammenligning med konkurrerende produkter på markedet. Det produkt, der får flest point, er vinder af kategorien.

Samsung slår Apple

Dermed slår Samsung altså sin store konkurrent Apple, som både har sendt Apple Watch og iPhone 6s og 6s Plus på markedet i år, men produkterne fra Samsung er altså blevet bedømt bedre af CES Innovation Awards programmet.

Læs også: Supermobil på vej fra HTC

Det vil nok overraske flere, især fordi Samsungs smartwatch, Gear S2, ikke har fået noget nær samme mediebevågenhed ved lanceringen som Apple Watch fik ved sin.

Men nu er alle produkter i handlen, og så kan anmeldere og brugere jo fælde deres egen dom og se, om de er enige med CES juryerne.


Kilde: CES