Samsungs 2017 skærme - oversigt med priser

Rasmus Larsen - Flatpanels.dk 04-05-2017 12:20

Koreanerne fortæller, at der i år skal fokuseres på tre hovedområder; billedkvalitet, smart og design. FlatpanelsDK bringer en fuld oversigt over Samsungs 2017-modellerne med danske priser.

Samsungs 2017-skærme
Samsung vil i år inddele sit modelprogram i to overordnede linjer; topmodellerne ”QLED” og den bredere ”LED” linje. Ganske forvirrende giver ingen af de to navne særlig meget mening, da alle skærmene er baseret på traditionel LCD-skærmteknologi.

Samsung forklarer, at de har valgt at omdøbe skærmene til ”QLED”, fordi forbedringerne er så signifikante. Vi så første gang Q9 og Q8 modellerne på CES 2017 i januar og delte vores første erfaringer samt masser af teknisk information her. Vi har mere at tilføje, så snart vi modtager eksemplarer af skærmene til test.

”QLED” er naturligvis et ordspil på OLED-skærmteknologien, som Samsungs hovedkonkurrent i Korea slår stort op. Samsung flirtede i en kort periode med OLED, men har sidenhen tilsyneladende droppet teknologien i TV-formater, da den var for vanskelig at masseproducere.

Læs også: LG's 2017 skærme - oversigt med priser

Verdens største TV-producent er i stedet på vej ned af en rute, der på længere sigt vil kaste selv-emitterende QLED-TV af sig.

 

Læs mere...