Samsungs imponerende lille miniprojektor

edbpriser.dk 26-10-42431 01:00

En lille boks som passer i din lomme, der kan vise alle mulige multimedieformater, kører på batteri og kan projicere et billede op på væggen på intet mindre end 80 tommer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Samsung hævder, at de har gjort det.

SP-H03 ligner næsten et klassisk Polaroid kamera, men er altså en projektor.

Ikke en hvilken som helst projektor ganske vist. Den er nemlig lillebitte - knap 7 cm bred og lige så dyb. Vægten er beskedne 210 gram, og den er udstyret med en LED-lampe, som i praksis vil holde lige så længe som projektoren (30.000 timers brugstid).

Samsung SP-H03

Lampen kan projicere et billede på væggen på op til 80 tommer (minimum 9 tommer). Jo mindre lys der er i rummet, jo større billeder kan du lave, som det altid er tilfældet med projektorer. Den digitale opløsning er moderat - 854 x 480 pixels for at være nøjagtig.

Noget helt nyt
Projektoren har indbygget 1 GB hukommelse og kan understøtte et hav af multimedieformater (AVI, MP4, ASF, MPG, RM, FLV, WMV, JPEG, PNG, BMP, GIF, MP3, MP2, WAV, WMA, FLACK, APE, og RA). Dine videoklip kan du have liggende på en USB stick eller et microSD hukommelseskort.

Herudover kan den vise Microsoft Office-filer, inklusive PowerPoint-præsentationer, uden at man behøver at tilslutte sin PC. Den har dog en video-indgang, hvis det alligevel skulle vise sig at være nødvendigt at tilslutte en computer.

Samsung SP-H03

Batteridrift
Som om det ikke er nok, har projektoren et indbygget batteri, som lige akkurat skulle kunne holde til en to-timers spillefilm, og så har projektoren en lille højttaler på 1W. Hvis du synes, det er for tynd lyd, kan du tilslutte hovedtelefoner eller højttalere via minijack-udgangen.

Projektoren skulle være nærmest lydløs - ca. 23 decibel - hvilket er så lavt, at det let overdøves af andre lyde i rummet.

Vi vil se, om vi kan få den anmeldt i løbet af sommeren.

Samsung SP-H03 bagside

Læs også: Casio kommer med opsigtsvækkende projektor (Bemærk at artiklen er på norsk.)

Denne artikel blev først bragt på DinSide.no