Samsungs nye tablet er klar til hårdt arbejde i al slags vejr

edbpriser.dk 28-03-49843 22:40

Samsung har introduceret version 2 af deres Galaxy Tab Active på det danske marked, der er en både mere hårdfør og mere kraftfuld tablet end sin forgænger.

Samsung Galaxy Tab Active 2 er IP68 certificeret, så den kan modstå vand og støv, og den har fået et stødsikkert ydre, som tilsammen gør den til et godt redskab til medarbejdere, der har Tab Active 2 med overalt og i al slags vejr.

Læs også: Microsoft arbejder - igen - på en digital notesbog

Med funktionen "Glove Mode" er det muligt at bruge displayet med handsker på, og ellers kan den medfølgende S-Pen bruges til navigering og underskrifter direkte på skærmen.

Multitasking på Samsung Galaxy Tab Active 2

Samsungs sikkerhedsløsning KNOX er indbygget til at sørge for høj datasikkerhed, og Samsung stiller også et Software Developing Kit (SDK) til rådighed, som firmaer kan bruge til at udvikle deres egne applikationer til Galaxy Tab Active 2.

Samsung forestiller sig, at Galaxy Tab Active 2 vil være et ideelt arbejdsredskab i disse brancher:

  • Transport – Chauffører kan anvende Tab Active 2 monteret i forruden (med eller uden tredjeparts-tastatur) og få adgang til vejviser og fragtkvitteringer. Pogo-pin gør det nemt at tage tabletten ned og bruge den til at scanne stregkoder eller få leveringssignaturer.
  • Produktion – Medarbejdere kan kontrollere lagersaldo og bruge Augmented Reality som deres serviceudstyr samt bruge kameraet til dokumentation. De kan endda bruge Tab Active 2 som en vægmonteret enhed.
  • Logistik – Medarbejdere kan hente materiale ved at scanne stregkoder og få adgang til ordrer og vagtplaner.
  • Statslig virksomhed – Personalet kan få sine rapporter underskrevet med S-Pen. Sygeplejersker kan få adgang til sundhedsdata. Tilsynsmænd, inspektører og besigtningsmænd kan få hurtige svar fra deres databaser, tage billeder og skrive rapporter.
  • Detailhandel – Salgspersonale kan vise produkter i butikken og kontrollere vareleverancer uden at bekymre sig om at bruge en mindre holdbar tablet.

Samsung Galaxy Tab Active 2 monteret i bil

Opgraderet hardware i Galaxy Tab Active 2

Samsung Galaxy Tab Active 2 har et display på 8 tommer og kommer med Android 7.1 Nougat installeret, 3 GB RAM og en 1,6 GHz processor.

Den indbyggede lagerplads er på 16 GB, men den kan udvides med yderligere 256 GB med et microSD-hukommelseskort.

Læs også: Test af Lenovo YOGA Book - en anderledes tablet til de kreative

Batteritiden oplyses til at være 11 timer per opladning, så Samsung Galaxy Tab Active 2 er klar til en hel dags arbejde.

Pris og tilgængelighed

Samsung Galaxy Tab Active 2 er tilgængelig i butikkerne nu til vejledende pris på 4.199 kroner, hvilket naturligvis allerede er underbudt af flere af EDBprisers forhandlere.