Saygus V2: En mobil med det hele

edbpriser.dk 27-01-47032 21:30

En af de vildere mobiltelefoner, der blev vist frem på CES 2015, var uden tvivl Saygus V2.

Find din nye mobil lige her

Saygus teamet er baseret i Utah, USA, og de har sat sig for at lave den ultimative supermobil med Saygus V2.

Læs også: Flotte AAA-mobiler fra Samsung på vej

Hvis det lykkes dem, kan vi se frem til en yderst velspækket Android smartphone, der vist har alt, hvad hjertet kan begære - bortset fra en højopløst QHD skærm...

Et overflødighedshorn af specifikationer

Men derudover er den vandtætte Saygus V2 et sandt overflødighedshorn af specifikationer med sine 64 GB lager, der kan udbygges med yderligere 256 GB ved hjælp af to microSD kort med en maksimal kapacitet på 128 GB hver.

Processoren er en 2,5 GHz Quad-Core Qualcomm udgave, som bliver suppleret af 3 GB RAM og et udskifteligt 3.100 mAh batteri med trådløs opladning.

Saygus V2

Android versionen er "kun" KitKat, men Saygus-folkene lover, at den snart vil blive opdateret til den nyeste Android Lollipop.

Forbindelserne klares blandt andet af det hurtige Dual-band WiFi 802.11ac, NFC, Bluetooth 4.0 og 4G LTE.

Harmon/kardon står for lyden med frontvendte stereo højttalere, og Saygus V2 har tre mikrofoner og Cypher Sound Technology Noise Canceling.

Saygus V2 er desuden vandtæt og pakket ind i kevlar på bagsiden, Cornings nye Gorilla Glass 4 beskytter den 5 tommer store skærm og så er der aluminium rundt om kanterne.

Læs også: Microsoft snart klar med Windows Mobile 10

Prisen for Saygus V2 er ikke offentliggjort endnu, men et forsigtigt bud på 5.000-6.000 kroner er nok ikke helt forkert.

Saygus V2

Til gengæld er det usikkert, om Saygus V2 kommer til Danmark, da det jo ikke ligefrem er en stor producent, vi har med at gøre, så hvis du har fået blod på tanden, skal du være kreativ eller give din onkel i Amerika et kald.