Se designet på iPhone 8

edbpriser.dk 01-06-49350 00:53

Det er ikke så længe siden, at vi kunne vise billeder af en såkaldt CNC dummy model af iPhone 8, der angiveligt skulle stamme direkte fra Apples produktionsled og derfor skulle vise designet på den kommende jubilæumsmodel.

Læs også: Nye billeder af iPhone 8 model bekræfter de fleste rygter

Nu har sitet BGR fået fat i nogle nye billeder af en lignende iPhone 8 model, men denne gang kommer vi tættere på modellen og dens detaljer, så vi kan få et bedre indtryk af mobilen.

iPhone 8 BGR front

iPhone 8 modellen er som ventet helt dækket af 2,5D glas på både forside og bagside, hvilket betyder, at glasset er afrundet i kanterne, så det smyger sig om telefonen og går ud i et med stålrammen i midten.

Dette bliver også set som et tegn på, at Apple vil inkludere trådløs opladning i iPhone 8, fordi denne teknologi har svært ved at fungere gennem metal, mens glas ikke er noget problem.

iPhone 8 BGR bagside

Den helt glasdækkede front betyder også et farvel til den fysiske Hjem-knap og dermed Touch ID fingeraftrykslæseren, men den bliver efter sigende indbygget i frontglassets OLED display.

Der har været rygter om, at Apple ikke har kunnet få denne del til at fungere og derfor måtte rykke fingeraftrykslæseren om på bagsiden af iPhone 8, men hverken disse billeder eller de forrige viser, at dette skulle være tilfældet, da bagsiden er helt ren bortset fra kamera-bulen.

Læs også: Analytiker: iPhone 8 får ansigtsgenkendelse i stedet for Touch ID

Og apropos kameraet, så er der nu rygter om, at Apple vil afsløre en helt ny augmented reality (AR) funktion, når de præsenterer iPhone 8 til september.

iPhone 8 BGR højre side

Billederne af siderne og bunden på iPhone 8 viser, at den centrale metaldel også er blødt afrundet, så den passer med 2,5D glasset.

iPhone 8 BGR venstre side

Læs også: iPhone 8 bliver forsinket ifølge kendt Apple-analytiker

Apple ventes som nævnt at afsløre deres 10 års jubilæumsmodel til september sammen med iPhone 7s og 7s Plus, hvor vi så omsider vil få alt afsløret - ikke mindst navnet som både kan blive iPhone 8, iPhone X og måske iPhone Edition ligesom de har lavet et Apple Watch Edition.

iPhone 8 BGR bund


Kilde: BGR