Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Se lige det her blærede PC kabinet

edbpriser.dk 02-10-2015 10:54

Hvis du kun skal have 1 PC kabinet i år, så er det nok værd at have Thermaltakes nye Core P5 model med i overvejelserne.

Designet er som hentet fra de dyreste pladespillere på markedet med sine elmenter af plexiglas og stål, og Thermaltake Core P5 er da også beregnet til at blive udstillet.

Læs også: Skrivebordet er også dit PC kabinet

Det kan således stå både lodret og vandret eller hænge på væggen, så man kan lave sin PC til et kunstværk, der kan beundres af ligesindede.

Se mere om designet af Core P5 i videoen under artiklen.

3D print dine egne komponenter til Thermaltake Core P5

Plads er der sådan set masser af i Thermaltake Core P5, der understøtter op til ATX bundkort og kan have to 2,5 tommer drev og to 3,5 tommer drev bag en plade i ryggen/bunden.

Thermaltake Core P5

Der er også god plads til vandkøling i Core P5, hvilket jo også nærmest er et must, hvis kabinettet virkelig skal komme til sin ret.

Men hvis du alligevel står og mangler en eller anden komponent til Core P5 eller gerne vil modificere det, arbejder Thermaltake på et microsite, hvor man kan hente hjælp til at 3D printe sine egne komponenter - se mere her.

Læs også: PC kabinetter med sider af hærdet glas

Thermaltake Core P5 kommer ud i USA i denne måned til en pris på $150 eller omkring 1.300 danske kroner inklusiv afgifter, når det forhåbentlig finder vej til vores breddegrader.


Kilde: PC World