Se verden fra hundeperspektiv med GoPro

edbpriser.dk 26-08-2014 13:27

GoPro kameraer kan fastgøres til utrolig mange ting, så du kan få video fra særdeles usædvanlige vinkler og steder. Vi har således tidligere skrevet om GoPro-ejere, der blandt andet filmer inde i opvaske- og vaskemaskinen, og nu bliver der føjet yderligere anvendelsesmuligheder til dit GoPro kamera.

GoPro har nemlig lavet et dedikeret mount med plads til hele to kameraer til din hund, så du kan følge med i øjenhøjde i alt, hvad din hund finder på, og det har fået det passende navn GoPro Fetch. De følger altså i hælene på Sony, der tidligere har lavet en hundeversion af et af deres action kameraer.

Passer til alle hunde

GoPro Fetch er lavet til hunde mellem 7 og 54 kg, og du kan endda fjerne en af stropperne, hvis din hund er af den helt lille slags. Den burde altså passe til langt de fleste hunde.

Selve kameraet kan også sættes ekstra godt fast, så det ikke ryger af. Din hund kan altså hoppe rundt så tosset, som den har lyst til, uden at kameraet falder af, og du kan få nogle fantastiske film ud af løjerne (se blandt andet herunder).

Læs også: Overraskende vinder af Tænks action kamera test

Stropperne kan vaskes i vaskemaskinen og holder til både vand og snavs, så der er ingen begrænsninger for menneskets bedste ven.

Vil du også have del i et GoPro kameras mange anvendelsesmuligheder, så finder du de bedste priser lige her.