Se video af den helt nye HTC One

edbpriser.dk 25-03-2014 14:26

Mens vi venter de sidste timer på, at HTC får løftet sløret for deres helt nye HTC One flagskibsmodel, har YouTube-kanalen TechSmartt allerede uploadet en video, hvor de sammenligner den nye model med den gamle.

Læs også: Eksperternes dom er klar: Denne mobil er verdens bedste

HTC One er både blevet udnævnt til den bedste mobiltelefon i verden, og så er den måske også den flotteste smartphone på markedet i dag, så det er med en vis spænding, at efterfølgeren har været ventet.

Nu kan du så selv bedømme, hvordan du synes, HTC har klaret opgaven med at følge op på HTC Ones succes i videoen herunder.

Nyt dual-kamera og bedre specs

Den helt nye HTC One får naturligvis et boost på de indre specifikationer med hurtigere processor og større batteri, men også kameraet er blevet opgraderet til et såkaldt dual-kamera med to objektiver.

HTC One specifikationer
HTC One specifikationer.

Den helt nye HTC One specifikationer
Den helt nye HTC One specifikationer.

Skærmen er vokset fra 4,7 tommer til 5,0, og så er selve formen blevet en smule mere aflang i det men stadig i den roste aluminiumskrop, som var blandt de meget roste features ved HTC One.

Læs også: HTC til grin: 'Hemmelig' super-mobil lækket af 15-årig

De frontvendte stereo højttalere er også bibeholdt, og det bliver nu muligt at udvide den indbyggede hukommelse med et microSD kort.

Se det hele i videoen herunder.