Sennheiser HD 450BT [TEST]: God stil og støjreduktion til stærk pris

Rasmus Elm Rasmussen - 12-12-52548 08:56

Noise cancelling er svær at undvære, når man først har vænnet sig til det. Og du behøver faktisk ikke længere at betale kassen for funktionen

Den er ved at sive ned i selv de billigere hovedtelefoner. Et godt eksempel er Sennheiser HD 450BT. Et simpelt, stilrent headset, som trods en ret fornuftig pris, er imponerende velforsynet, når det kommer til features.

Designet vil tiltale dem, der foretrækker det enkle og ligetil. Sort på sort, med knapper og tilslutninger godt gemt væk i bunden af ørekopperne. Lad os bare være ærlige: Det er et headset lige efter vores smag.

Lyden er, som man forventer af Sennheiser: Ren og klar med en svag betoning af bassen, så man trods alt lige får pulsen at føle. Støjreduktionen er ganske effektiv. Ikke den bedste vi har prøvet – det skulle da også være underligt til den pris – men den fjerner fint motorstøj og den værste larm i storrumskontoret.

Du får en flot batterilevetid på op til 30 timer, og der er Bluetooth 5.0 samt AAC og aptX Low Latency, som sikrer optimal lyd over trådløs forbindelse.


Læs mere...