Seriøs overraskelse fra Motorola

edbpriser.dk 09-10-2014 14:42

Rygtebørsen er ikke ligefrem blevet oversvømmet med informationer om en ny stærk Android smartphone fra Motorola, som det er tilfældet, når Apple har noget i støbeskeen.

Derfor overrasker Motorola Droid Turbo også så meget desto mere med sine overordentlig stærke specifikationer, som de er beskrevet på Droid-Life.

QHD skærm, superhurtig indmad og 21 MP kamera

Motorola Droid Turbo får en 5,2 tommer QHD skærm, der har en opløsning på 2560 x 1440. Til sammenligning har Apples spritnye iPhone 6 Plus phablet "kun" en opløsning på 1920 x 1080 fordelt på sine 5,5 tommer.

Læs også: Mand vil bytte sit hus for en iPhone 6

Indeni bliver Motorola Droid Turbo udstyret med en lynhurtig Snapdragon 805 processor på 2,65 GHz og en Adreno 420 GPU til grafikken, som kan boltre sig på 3 GB RAM.

Det bagudvendte kamera bliver på 21 MP , hvilket de færreste mobiltelefoner på markedet i dag kan måle sig med.

Lang batteritid og trådløs samt Turbo opladning

Motorola Droid Turbo får desuden et "højkapacitets batteri med lang levetid", der kunne tyde på et to dages batteri i stil med Sony XPERIA Z3.

Samtidig er der mulighed for trådløs opladning med Motorolas Qi teknologi, og med i pakken får man desuden en Turbo Charger, der kan give op til 8 timers batteritid på bare 15 minutters opladning.

Læs også: Android L sparer gevaldigt på batteriet

Alt i alt vil Droid Turbo være den absolut stærkeste Motorola smartphone i årevis.

Ifølge Droid-Life er Motorola meget tæt på at præsentere Droid Turbo, og det kan de jo også lige så godt nu, hvor den er blevet afsløret.