Sharp lancerer største TV i Europa

edbpriser.dk 17-02-45433 08:16

Sharp har netop meddelt, at deres 90 tommer LC-L90LE757 nu kommer til salg i Europa, og dermed tager de pladsen som det største kommercielt tilgængelige TV på markedet, skriver Pocketlint.

TV'et er en 200 Hz Full HD 3D fladskærm, og Sharp lover, at det bliver et utroligt detaljeret og rent billede takkke være deres spritnye Xgen 3D panel.

Et kæmpe TV
Kæmpen måler mere end 1,2 meter i højden, omkring 2 meter i længden og vejer intet mindre 64 kg. Det kan naturligvis hænges op på væggen, hvis du har en væg, der er stor nok...

På grund af Sharp LC-L90LE757's gigantiske mål vil det nok dominere de fleste dagligstuer, og derfor kommer fladskærmen med et wallpaper mode, som giver mulighed for at bruge TV'et som en digital billedramme, der kan vise dine egne billeder, når apparatet er i standby.

Smart TV med Android og iOS styring
Sharp har udbygget deres Smart TV funktion med deres egen Aquos Net+ portal, der giver adgang til at browse internettet samt forskellige apps som for eksempel Skype.

Alt dette kan kontrolleres med Sharps egne Android og Apple iOS applikationer, der gør det nemmere at surfe på nettet og samtidig kan bruges som normale fjernbetjeninger.

Billigt TV?
Sharps 90 tommer LED 3D TV er på vej ud i butikkerne i Europa nu til en pris på den forkerte side af 100.000 kr. Til sammenligning skal det dog nævnes, at Samsungs 84 tommer fladskærm kommer til at koste tættere på 140.000 kr.