Sharps robot mobiltelefon er din nye bedste ven

edbpriser.dk 06-10-2015 11:01

Lige dele fjollet og genial er vel den bedste betegnelse for RoBoHoN, der er en vaskeægte robot og 4G mobiltelefon, som Sharp sender ud på det japanske marked til næste år.

Ultranuttet og smart er den lille robot, der kan gå og bevæge sig og kommer med de sødeste små kommentarer og tilråb, når der er nogen, som ringer eller skriver, eller når den gerne vil tage billeder af dig og vennerne.

Her kommer dens ansigtsgenkendelses software tydeligt til sin ret, som du kan se i nedenstående video.

Læs også: Nokia 1100 er stadig den bedst sælgende mobil nogensinde

RoBoHoN har også indbygget projektor i panden, så den kan vise et kort over, hvor du skal hen, i stor størrelse, eller vise de billeder og videooptagelser, den/du har taget i løbet af dagen.

RoBoHoN bliver din bedste ven
RoBoHoN bliver din bedste ven.

RoBoHoN bliver din bedste ven

En robot skal naturligvis også kunne forstå, hvad du siger til den, og det kan RoBoHoN, så du kan godt bede den om at ringe efter en taxa, besvare en SMS eller huske dig på at købe tandpasta.

Og hvis du sidder og græder over billedet af din afdøde kat eller bortrejste kæreste, vil RoBoHoN straks opmuntre dig med at fortælle dig, at han elsker dig.

Læs også: Video viser fordelen ved de 2 GB RAM i iPhone 6s

Som Sharp skriver på RoBoHoN's website:

"RoBoHoN er en telefon, som du aldrig har set før. En telefon i menneskelig form. En telefon som du har lyst til at tale til. En telefon som også gerne vil lære dig at kende."

"At høre hvad du hører. At se hvad du ser. At dele dine drømme. Det er RoBoHoN's store drøm."

"Har du ikke lyst til at tage RoBoHoN med dig overalt?"

Jeg har i hvert fald fået lyst til at få mig en lille ny robot-BFF :¤]

OBS!! Videoen herunder har engelske undertekster i Chrome, Internet Explorer og Opera browserne men ikke i Firefox og Safari.


Kilde: Engadget