Siemens lancerer også smarte hvidevarer

edbpriser.dk 30-09-46379 16:26

Det er ikke kun vores telefoner, der skal være smarte i dag. Hvad enten det gælder ure, møbler eller hvidevarer, så er fællesnævneren for tiden, at det skal være smart.

Det vil sige, at der indbygges forskellige intelligente funktioner, der for eksempel selv måler den passende mængde af vaskepulver i vaskemaskinen eller gør køleskabet i stand til at svare dig på sms.

Den seneste tid er det nemlig især hvidevarerne, der har fået en smart overhaling. Samsung, LG og Whirlpool har alle lanceret smarte hvidevarer for nylig.

Læs også: LG løfter sløret for deres bud på smarte hvidevarer

Det er denne trend, som Siemens selvfølgelig også vil være med på. Det gør de ved at lancere en ny generation af lydsvage og intelligente emhætter.

Emhætten indstiller sig selv

Siemens fremhæver især de to emhættemodeller LF 91BB552 og LC 91BD552, der er henholdsvis frithængende og vægmonteret. De er nemlig begge udstyret med Siemens’ nye climateControl Sensor. Det er en smart funktion, der gør emhætten i stand til selv at indstille sugeeffekten.


Med en smart emhætte fra Siemens er du sikker på at slippe for mados.

Emhætten tænder nemlig, når den registrerer mados i luften og slukker af sig selv, når luften er renset for mados og fedt. På den måde bruger man aldrig mere energi, end der er behov for, og du er sikker på, at luften altid er fuldstændig renset efter brug.

Det er især vigtigt i moderne køkkener, som man ikke bare lukker døren til. Åbne køkkener og køkkenalrum er nemlig blevet et område af huset, hvor familien ofte tilbringer tid sammen. Det betyder, at luften skal være så ren som muligt, da det jo ikke er sjovt at sidde omgivet af mados.

Læs også: Prisvindende design til dit hjem

Støjniveauet er af samme grund en prioritet for mange. Samtalen i køkkenet skal ikke forstyrres af en larmende emhætte, hvilket Siemens også har haft øje for. Den nye generation af emhætter er ekstremt lydsvage for at være til så lidt gene som muligt.

Prisvindende design

Emhætter fylder desuden meget i billedet i de fleste køkkener, så emhættens design vejer som oftest tungt, når der skal investeres i en ny. Siemens har i lang tid markeret sig på design, og modellen LC 98KA570, som også er en del af den nye generation, har da også vundet hele to designpriser.


LC 98KA570 har vundet priser for sit design, hvilket må siges at være forståeligt.

Priserne er vundet i de to mest prestigefyldte konkurrencer for produktdesign, Red Dot Design Awards og iF Design Awards. Designet af emhætterne er kendetegnet af elegant klassiske linjer i kvalitetsmaterialer som rustfrit stål og glas, hvilket giver et tidløst design.

Siemens’ nye emhætteserie består af 22 emhætter, der alle er udviklet, designet og produceret i Tyskland.