Skab en fodboldlegende med PlayStation

edbpriser.dk 15-04-2010 13:10

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) anbefaler dig at få styr på dine kreative evner, din fodboldviden og dit pas op til lanceringen af PlayStation 2010 FIFA World Cup-konkurrencen.

Nu fejrer eu.playstation.com deres kærlighed til alt, hvad der har med fodbold at gøre – med en virkeligt sjov konkurrence. I løbet af de næste syv uger vil PlayStation give to par billetter væk til udvalgte gruppekampe og - i den sidste uge - et par billetter til selveste FIFA World Cup-finalen.

Men det er ikke alt, for præmien indeholder også flyvetur, hotel, en PSPgo og et digitalt videokamera fra Sony, så du kan optage spændingen og rapportere tilbage til PlayStation-fællesskabet. 

Skab ModNation fodboldlegender
Vær med online på www.eu.PlayStation.com/2010FIFAWorldCup ved at lave det ultimative galleri af ModNation-fodboldlegender.

Det er nemt, det sjovt, og det handler bare om at modde – at skabe og tilpasse din Mod, så den ligner en fodboldlegende takket være vores samarbejde med det kommende spil "ModNation Racers" til PlayStation 3 (PS3) og PSP (PlayStation Portable).  

Der vil komme en ny udfordring hver uge. Tilpas en ny Mod, så den ligner den korrekte fodboldlegende, for at få chancen for at vinde billetter til 2010 FIFA World Cup. Læs tippet, find ud af, hvem fodboldlegenden er og vælg derefter den perfekte kombination af hoved, krop og ben – og upload dit resultat.

Hvis du har dit pas klar og bliver fan af PlayStation i dag, bliver det måske dig, der tager til 2010 FIFA World Cup. Du kan læse de fulde betingelser og vilkår på www.eu.PlayStation.com/2010FIFAWorldCup