Skylanders: Spyro's Adventure

edbpriser.dk 17-04-43784 04:56

"Skylanders: Spyro's Adventure" er det første spil, der giver en platformsfælles oplevelse, hvor børnene via den såkaldte Portal of Power kan vække legetøjet til live i en magisk verden.

Og fordi det enkelte stykke legetøj husker sine oplevelser, kan det uden videre flyttes fra spillerens eget legeværelse til en legekammerats eller fra én platform til en anden – f.eks. Nintendo Wii, Nintendo 3DS, Xbox 360, PlayStation 3, PC og Mac samt på internettet i "Skylanders: Spyro's Universe".

Det grænseoverskridende, multimodale, platformsfælles spil i "Skylanders: Spyro's Adventure" udgør et paradigmeskifte inden for både legetøjs- og videospilbranchen samt for unge spillere, der er på udkig efter virkelig nyskabende og spændende digitale eventyr.

Børnene kan samle mere end 30 figurer, der hver især øger spiloplevelsen ved at tilføre sine styrker og sin personlighed.

Den skumle Portal Master Kaos har smidt dem ud af Skylands og forvist dem til jorden, hvor de stivner og ligner legetøj. Men indeni er de særdeles levende, og kun de unge spillere kan befri dem ved at anbringe dem på Portal of Power, så de kan vende tilbage til Skylands og besejre Kaos.

Skylanders - Portal of Power

"Toy Story"-folk bag historien
Activision har sat sine egne knalddygtige folk sammen med nogle af Hollywoods skarpeste hoveder for at frembringe den enestående verden i "Skylanders: Spyro's Adventure".

Spillet og teknologien er udviklet af Activisions studie Toys for Bob i Novato, Californien, der ledes af kreativ direktør og studiechef Paul Reiche.

Den eventyrbaserede historie er undfanget af Alec Sokolow og Joel Cohen, to af de Oscar-nominerede forfattere til den oprindelige "Toy Story"-film, mens den Oscar-belønnede komponist Hans Zimmer har skrevet kendingsmelodien til spillet, og komponisten Lorne Balfe selve musikken.

"Skylanders: Spyro's Adventure" rummer et omfattende enkeltspiller-eventyr, samarbejdsspil, kampspil, gådegætning og skattejagter. Resultatet er en serie samlefigurer, en medrivende historie og en uforlignelig interaktiv underholdningsoplevelse.

Klik ind på www.skylanders.com for yderligere oplysninger.