Smart dims giver musikstreaming og DAB-radio i bilen

edbpriser.dk 28-08-2014 11:46

Er du træt af dit normale udvalg af radiostationer og musik i bilen, så er Tiny Audio C3 en god nyhed til dig. Det er nemlig en lille dims, der giver din bilstereo en seriøs overhaling.

Tiny Audio C3 opgraderer ens bilstereo til digital DAB-kvalitet, så man kan tilgå alle ens yndlings DAB-kanaler, og gør det muligt at forbinde ens smartphone via Bluetooth. Det betyder, at man kan afspille sin udvalgte musik fra WiMP, Spotify eller andre streamingtjenester, hvilket gør køreturen en del sjovere.

Brugervenlig med god lyd uden skrat og støj

Det digitale DAB-signal sikrer ikke kun, at man kan tilgå samtlige DAB-kanaler. Det forbedrer også lyden, så man får en markant bedre lydkvalitet i bilen uden skrat og støj, der ofte forekommer, når man hører radio fra det almindelige FM-bånd.

Læs også: Udstyr der gør bilferien til en leg

Tiny Audio C3 er selvfølgelig med DAB+, så man er fremtidssikret til det nye DAB-signal, der rulles ud i slutningen af 2014.

Selve opsætningen er også nem og uden problemer, da det udelukkende kræver at sætte en medfølgende antenne fast på bilruden og forbinde Tiny Audio C3 til bilens eludtag.


Tiny Audio er en smart opgradering af bilstereoen, der er rigtigt nem at opsætte.

Den finder selv DAB-stationerne, og der er mulighed for at lagre op til 30 stationer. Der bliver også automatisk fundet en plads på FM-båndet, så du kan lytte til musik fra Tiny Audio C3 igennem din eksisterende bilradio.

Forbindelsen til smartphonens Bluetooth klares også med et enkelt klik, kræver ikke kode, og forbindelsen huskes til næste gang man sætter sig ind i bilen. Derudover er Tiny Audio C3’s display også meget nem at betjene.

Læs også: Her er 7 HiFi-vindere fra EISA Awards

Tiny Audio C3 er altså en perfekt tilføjelse til din bil, hvis den har mangler på musikfronten. Den har en vejledende udsalgspris på 1.299 kroner.