Smart Lightning USB stick til iPhone og iPad

edbpriser.dk 13-05-2014 10:15

iStick er et Kickstarter projekt, der lige nu samler penge ind til at producere den første USB stick til Apple produkter.

Kickstarter er et såkaldt crowdfunding-site, hvor alle kan være med til at give penge til nye produkter, computerspil og andet, som slutbrugerne gerne så sat i produktion, og denne finansieringsform nyder stor succes for tiden.

Læs også: Transportabel NAS går i skyen med eget WiFi og indbygget batteri - og den spiller sammen med iOS

HYPER fra Sanho Corporation kalder folkene bag iStick sig, og deres idé er så simpel og genial, at de forlængst har nået deres mål på $100.000 - i skrivende stund har de rundet $240.000.

iStick bliver sat i produktion til juli

Derfor kan de tidlige investorer i projektet også forvente at få deres iStick tilsendt i starten af august, hvilket åbner nye muligheder for Apple folket, som ikke har været tilgængelige tidligere.

iStick animation

I den ene ende af iStick finder man et normalt USB 2.0 stik til overførsler til og fra en computer, mens man i den anden ende finder et Apple Lightning stik, så man nu kan overføre filer til sin iPhone, iPod eller iPad.

Hukommelsen i iStick fås fra 8 GB og op til 128 GB, og du kan stadig nå at være med, da du på deres Kickstarter-side endnu kan nå at købe et lod i projektet for $65, hvilket giver dig en 8 GB udgave.

Har du brug for 128 GB skal du af med $299, hvilket begynder at lyde lidt dyrt, men til gengæld får du en smart hukommelses-stick, hvorfra du kan streame film direkte til din iPhone eller åbne dokumenter fra Office pakken på din iPad.

Læs også: Rygte: Store iPhone 6 modeller i august og september

Apple har velsignet iStick med en MFi certifikation, som alle produkter, der skal interagere med firmaets hardware, skal have, så der er ikke nogen forhindringer for den lille smarte hukommelses-stick mere.