Smart modulært cover til iPhone 5s

edbpriser.dk 21-10-46303 07:20

case+ kalder Logitech deres nye iPhone cover, og det er jo nærmest forfriskende i sig selv, at de ikke har kaldt det iCase+ eller noget i den retning, ligesom alle andre der laver iPhone tilbehør.

Og det er ikke kun navnet, der er forfriskende ved Logitech case+, for brugsmulighederne med deres nye iPhone cover er også mangfoldige takket være de fire moduler, der er i pakken.

Mange behov opfyldt med Logitech case+

Selve case+ coveret, som ses på billedet herover til venstre, har en eksponeret metalplade, der fungerer som både beskyttelse til mobiltelefonen og som en magnetisk base, hvorpå de øvrige +moduler fastsættes.

Da case+ coveret er magnetisk, kan det også bruges til at sætte din iPhone fast på en metal-overflade som for eksempel køleskabet eller andet, hvis man har behov for det.

Læs også: iPhone 6 design afsløret i video og på billeder

+energy modulet, som iPhone 5s er påført til højre på billedet herover, giver mobiltelefonen ekstra juice med et batteri i coveret på 2.300 mAh.

iPhone 5s har selv et batteri på omkring 1.570 mAh, så +energy modulet giver altså en seriøs saltvandsindsprøjtning til batteritiden på telefonen.

Logitech case+ modulerne +tilt, +drive og +wallet
Logitech case+ modulerne +tilt, +drive og +wallet

+tilt coveret kan sammenlignes med Apples Smart Cover, som er meget populært blandt deres iPad kunder, og det kan foldes og fungere som en stander, når man vil se film eller andet på sin iPhone, og så kan det bruges til at holde styr på ledning og hovedtelefoner.

+drive skal - som navnet antyder - bruges i bilen og er udstyret med en sugekop, så man kan sætte sin iPhone fast i forruden ligesom en traditionel GPS modtager.

Læs også: Dette cover gør din iPhone til en schweizisk lommekniv

+wallet udvider din iPhone 5s med lommer til kreditkort og kontanter, så man kan have alt det, man har brug for i en smart lille pakke.

Og man skal ikke være nervøs for, at magneterne i case+ coveret ødelægger magnetstriberne på kreditkortene, da Logitech har installeret deres Magnashield teknologi i +wallet

Logitech case+ kommer med alt "+"-tilbehøret inkluderet i pakken til en pris omkring de 1.000 kroner i løbet af denne måned i USA, og så følger Europa forhåbentlig snart efter.