Smart og brugervenligt overvågningskamera

edbpriser.dk 22-09-49421 08:06

Logitech sender Circle 2 overvågningskameraet i handlen i næste måned, der er efterfølgeren til deres nuværende Logi Circle kamera.

EDBpriser var med til præsentationen af Logi Circle 2 i sidste uge, og her blev vi introduceret for et overvågningskamera, der er blevet væsentligt forbedret i forhold til forgængeren, uden at Logitech har fjernet fokus fra den yderst simple og brugervenlige opsætning og administration - se mere i videoen nederst.

Logi Circle 2 kommer således i både en trådløs og en kablet version, der begge kan bruges både inde og ude.

Logi Circle 2

Den trådløse model kommer med et batteri, der holder i hele tre måneder, hvilket er en seriøs opgradering fra den tidligere models 12 timer.

Læs også: Samsung Gear 360 [TEST]: Kameraet der fanger alt

Herudover bliver Circle 2 sendt på markedet med et godt udvalg af tilbehør, så du for eksempel kan montere kameraet direkte på vinduet pegende ud i haven eller sætte kameraet i en stikkontakt uden behov for yderligere installation.

Logi Circle 2 på vindue

Hold øje med det hele på mobilen

Circle 2 bliver ledsaget af en mobilapp til iOS og Android samt et skrivebordsprogram til enten PC eller Mac, hvorfra du kan styre og holde øje med hele din kamera-opsætning.

Logi Circle 2 app

Og du kan tilslutte lige så mange kameraer, som du har lyst til, ifølge Logitechs Andreas Hasse, der stod for præsentationen, så der er ingen problemer med at dække hele matriklen.

Circle 2 kameraet optager i 1080p HD kvalitet og har et vidvinkel objektiv, der optager i 180 grader, og så er der indbygget nattesyn, så natoptagelserne også er brugbare.

Logi Circle 2 nattesyn

Du kan sætte systemet op til at sende dig notifikationer, når der er bevægelse foran et af kameraerne, som du så kan tjekke med det samme på mobilen eller tabletten og se, hvem der ringer på døren eller lusker rundt i baghaven.

Du kan endda skræmme eventuelle lyssky personer væk via den indbyggede tovejs tale/lytte funktion.

En anden smart funktion ved Circle 2, som vi fik fremvist, er et resumé af dagen, hvor man hurtigt bliver præsenteret for dagens begivenheder foran kameraerne, så man slipper for at skulle bruge tid på at spole dagens optagelser igennem, hvilket de fleste alligevel aldrig får gjort.

Logi Circle 2

Circle 2 fungerer desuden med Amazons Alexa assistent og understøtter Apples HomeKit, og der vil blive tilføjet understøttelse af flere digitale assistenter i fremtiden lover Logitech.

Pris og tilgængelighed

Logitech begynder at sende Circle 2 overvågningskameraet ud til butikkerne i løbet af juli.

De vejledende priser bliver 1.699 kroner for den kablede model, mens den trådløse udgave koster 1.999 kroner.

Logi Circle 2 elementer

Tilbehøret til Circle 2 overvågningskameraet koster 349 kroner for monteringssættet til vinduet, 499 kroner for et ekstra opladeligt batteri, 249 kroner for et beslag til brug i stikkontakten og også 249 kroner for en ekstra vejrbestandig forlængerledning på 4,5 meter.

Læs også: Mydlink Smart Home Security Kit [TEST]: Sikkert hjem med mobiltelefonen

Herudover er det muligt at vælge ekstra Circle Safe abonnementer, der udvider din lagrede optagetid fra et døgn (følger med gratis) til enten 14 eller 31 dage.

Lagerpladsen ligger i skyen bag en 256-bit AES-kryptering i to lag, og hvis du vælger den helt store pakke kaldet Circle Safe Premium får du desuden Logitechs kunstige intelligens program med i købet, der kan genkende personer og kende forskel på mennesker og kæledyr.

Prisen for 14 dages pakken er 29,99 kroner om måneden per kamera, og for den store 31 dages pakke med ekstra funktioner er prisen 69,99 kroner om måneden per kamera eller 699,99 kroner om året per kamera.