Smuk makeup på få minutter

edbpriser.dk 06-05-42202 09:30

Foundation, øjenskygge, highlighter, mascara og lipgloss, så har du, hvad der skal til. Hvor meget du bruger, kan du skrue op og ned for, alt efter om det er til hverdag eller til fest.

1. Læg et fint lag foundation, hvor det er mest nødvendigt. Det er de færreste, der har brug for et lag i hele hovedet og for at få det mest naturlige look, skal du kun bruge det, hvor din hud rødmer, er mørk eller har karsprængninger.
Prøv High definition Healthy FX Foundation fra Smashbox til 280 kr.

2. Øjenskyggen skal du lægge, så den er mørkest tættest på vipperne og derefter tone den ud op mod globelinjen og brynene - evt. med en lysere farve.
Prøv duoøjenskyggen, Party girl fra Too Faced til 189 kr.

3. For at dæmme op for det mørke og åbne øjet, skal du lægge en highlighter oppe under brynene. Den kan også bruges til at fade den mørke øjenskygge ud med.
Prøv Eye Illusion fra Smashbox til 204 kr.

4. Kronen på værket er altid mascaraen, som definerer dine øjne. Læg et godt lag – uden at den klumper – men så du skaber lange, smukke og sexede vipper.
Mascara fra Tromborg til 140 kr.

5. Slut af med en gloss, der får din læber til at syne smukke og fyldige. Står der fest på programmet, så vælg en med lidt mere farve.
Lip gloss fra Tromborg til 140 kr.