Snart nyt site – og du kan få et sneak peek

edbpriser.dk 11-12-2017 10:12

Vi er her stadig

Og vi knokler fortsat på det nye, forbedrede EDBpriser, som vi den seneste tid har fået flere henvendelser om. ”For hvad er det helt konkret, I roder med?” og ”Hvad kan jeg forvente mig af alt det nye?” som spørgsmålene har lydt.

Dét vil vi meget gerne indvie dig og vores andre brugere i.

Vi bygger et nyt site af flere årsager. Dels fordi hele det bagvedliggende system har trængt til en update, dels fordi et nyt site også vil gøre det nemmere for os at bygge flere features i fremtiden. Og så har vi selvfølgelig sørget for, at det nye site er HTTPS ;)

 

Vi har brug for din feedback

I forbindelse med det nye EDBpriser vil vi gerne prøve noget anderledes. Vi åbner for vores testmiljø i begrænsede perioder, så du (og andre brugere) både kan se, prøve og komme med input til det nye site.

Det nye site til EDBpriser er startet helt fra bunden, og der vil derfor være funktioner, som enten ikke virker som tidligere, eller som vi endnu ikke har udviklet. Det nye site skal dog ikke ses som en statisk størrelse, for vi ønsker løbende at udvikle sitet i samarbejde med dig og vores andre brugere.

Og det er her, at du kommer ind i billedet!

 

Velkommen til vores testmiljø!

Inden for kort tid vil vi udgive et overordnet roadmap for den videre udvikling. I den forbindelse håber vi, at du vil komme med input – blandt andet i forhold til features, du synes, vi bør lave, og prioriteringen af dem.

Det vil hjælpe os rigtig meget at høre, hvad du ønsker og savner mest på det nye site.

Så lad os tage hul på den spændende del af denne nyhed, nemlig linket til selve test-siden! Når du her nederst ser et link, er der åbent for test af det nye site. Så hold endelig øje med denne side! :)

(Vi har i øjeblikket lukket for vores beta-site - men vi håber snart at åbne igen)