Fra begyndelsen af juni måned lukker EDBPriser og bliver i stedet en del af PriceRunner. Læs mere »

Solide sager til mindre virksomheder

Jakob D. Lund - Alt om DATA 21-01-2015 11:04

Samsung C2670, C2620 - nye og proffe printere fra Samsung
Med Samsungs to nye A4-printere, multifunktionsprinteren C2670 og farvelaserprinteren C2620, er det muligt at udskrive direkte fra din smartphone eller tablet.

Printerne understøtter nemlig NFC, hvilket betyder, at du nemt kan oprette trådløs forbindelse mellem din mobile enhed og printeren. Din tablet eller mobil skal selvfølgelig også understøtte NFC.

C2670 og C2620 er designet til både små og mellemstore virksomheder. Printerne giver rene print, farver i høj kvalitet og 26 sort-hvid sider i minuttet, selvom du udskriver direkte fra en mobil enhed.

Takket være Samsungs åbne platform XOA-Web er det muligt at skræddersy en løsning med software fra uafhængige udviklere. Begge printere er udstyret med en touchskærm på 4,3".

Schneider Electric Smart UPS On-Line - intelligent strømstyring for SMV'er
Den nye Smart UPS On-Line er Schneider Electrics fjerde generation, enkeltfasede UPS-produktlinje.

Smart UPS'en har den fordel, at den indeholder ECO-mode. En funktion, som normalt kun ses i større enheder til brug i industrien, og som små og mellemstore virksomheder nu også kan bruge til at reducere strømforbruget.

Læs også: Lækre produkter til jobbet

Når strømtilførslen er stabil, kan den køre i ECO-mode og spare energi og ressourcer. Skulle der opstå problemer med strømtilførslen, mens UPS'en er i ECO-mode, vil den automatisk skifte tilbage til online-mode på mindre end 10 millisekunder, hvilket forhindrer nedetid og tab af kritiske forretningsgange.

 


Læs mere...