Sonic Generations

edbpriser.dk 31-07-43820 05:10

Det er nu 20 år siden, at vi første gang kunne stifte bekendtskab med verdens hurtigste pindsvin i "Sonic the Hedgehog". D. 4 november udgav Sega "Sonic Generations", som fejrer Sonics 20 år i sit helt eget platforms univers. Hvordan har Sonic så klaret alle årene som vores helt?

Det er selvfølgelig ikke det store historie, der behøves til denne type af platformsspil. Mens alle Sonics venner fejrer hans fødselsdag, bliver de suget tilbage i tiden af en mystisk fjende. Da Sonic begiver sig ud for (endnu engang) at redde sine venner møder han sit gamle jeg. Sammen kæmper de for at befri deres fælles venner.

Dermed er spillet skudt i gang, og alle fans kan være helt rolige. Sega kommer ikke til at skuffe.

Du skal selvfølgelig samle ringe gennem hver enkelt bane og selvfølgelig løbe og springe for at komme rundt. Det er tempofyldt, og du er ofte næsten kun en blå skygge, som suser gennem de mange farverige miljøer. Det er også de mange baner og miljøer, som skaber oplevelsen.

Her kan du også glæde dig over mange af de fascinerende baner fra de mange spil udgivet gennem 20 år. Den første bane er Green Hill som stammer fra det første spil Sonic the Hedgehog og den følges op af mange andre klassikere som Speed Highway, Seaside Hill og Planet Wisp.

I Japan har spillet fået tilnavnet White Time and Space (Shiro no Jik?), og det er tydeligt at se hvorfor, når du ser menu strukturen i spillet. Den er i sig selv er et lille platformsspil. Den starter som helt hvid, og efterhånden som du kommer igennem de forskelige baner, bliver farverne lagt på. Det er sjovt samtidig med, at det er velfungerende, når du skal vælge mellem de forskellige baner og muligheder.

Der er selvfølgelig masser af ting, som du kan låse op for, efterhånden som du spiller. Det giver også adgang til de mange udfordringer, som du kan hygge dig med.