Sonos Move [TEST]: Den første bærbare Sonos-højttaler

Peter Hyldahl - 26-11-52003 04:40

Sonos Move er streamingpionerens første transportable højttaler – med indbygget batteri, Bluetooth og stemmestyring. Og den spiller overraskende højt og pænt

Sonos er kendt som streamingpioner. Og den californiske producent af højttalere er stadig nummer et i verden på dette punkt. Det skyldes, at Sonos-produkterne er gode og stabile. Og de er lette at få til at fungere i flere rum – både hver for sig og sammen.

De senere år er der ikke sket det helt store – det er, som om man har hvilet på laurbærrene. Men med den nye højttaler Move kommer Sonos op på niveau med de bedste konkurrenter rent teknisk.

Move er, som navnet antyder, transportabel. Det er nyt for Sonos. Du stiller højttaleren oven på en lader formet som en ring, når du bruger Move hjemme. Når højttaleren er opladet, kan du løfte den op med det ergonomiske greb på bagsiden af kabinettet. Så kan du nemt flytte den et andet sted hen i boligen eller tage den med udenfor i haven (når det igen bliver varmt nok).

De 8 timers spilletid betyder, at højttaleren sagtens kan bruges hele dagen, hvor du end har lyst til at høre musik – og siden kan blive sat til opladning natten over.


Læs mere...