Sony giver dig 3D i lommeformat

edbpriser.dk 17-03-2011 09:30

Sony lancerer nu nye modeller af de attraktive og prisbillige Bloggie HD-lommekameraer. Sonys Bloggie HD-lommekameraer adskiller sig fra traditionelle videokameraer ved at have et ultrakompakt design og features til hurtig og nem indholdsdeling via nettet, samtidig med at lommekameraerne byder på MP4-videooptagelse og stillbilleder i høj kvalitet.

Serien af mobile enheder blev introduceret med det nyligt lancerede Bloggie Touch-lommekamera og markerer sig nu med 3D-teknologi. Med Bloggie og Bloggie 3D-kameraerne kan man indfange sine yndlingsøjeblikke i Full HD-video (1920x1080p) eller som stillbilleder (5MP) på sjov og simpel vis, uanset hvor man befinder sig.

“Efterhånden som lommekameraer er blevet meget populære, ønsker vi med Bloggie-serien at tilbyde et foto- og videokamera, der både er ultrakompakt, brugervenligt og sjovt at bruge – og som samtidig lever op til brugernes høje kvalitetskrav”, siger Carsten Scheuer, nordisk produktchef hos Sony. “Med udgangspunkt i Sonys 3D-ekspertise var det oplagt at tilføre 3D-funktionaliteten til vores serie af Bloggie lommekameraer.”

Forbløffende enkel
Alle Sonys Bloggie HD-lommekameraer er slanke, stilfulde og enkle at betjene. Desuden sikrer kombinationen af hardware og software nem integration med sociale netværkstjenester, så brugerne nemt kan optage og dele deres oplevelser. Modellerne i serien byder på en lang række af spændende features, herunder:

• Den følsomme Exmor CMOS-sensor, der sikrer Full HD-video og skarpe, detaljerede stillbilleder – selv ved svag belysning
• 3D-optagelse af HD-video (1920x1080p i MP4)
• Kameraernes brugerflade tilpasses automatisk i forhold til horisontal eller vertikal positionering af kameraet – både ved optagelse og afspilning af indhold
• Med “Dual Record”-funktionen kan man optage stillbilleder samtidig med videooptagelser
• Kameraerne er udstyret med autofokus samt automatisk makroindstilling, der stiller skarpt på motiver helt ned til 10 centimeters afstand
• Med “Share it Later”-funktionen kan man ‘tagge’ optagelser, så de er klar til hurtig og nem deling via nettet, næste gang man er online (både fra pc og Mac)
• Bloggie HD-lommekameraerne kan desuden bruges som webcam

Sony Bloggie MHS-FS3

Alle Bloggie-modellerne er udstyret med SteadyShot, der er en elektronisk billedstabilisering, som reducerer effekten af kamerarystelser under optagelse; Face Detection, der registrerer motivets ansigt og automatisk justerer fokus og eksponering; indbygget USB-stik, der gør det muligt at tilslutte kameraet direkte til en computer; indbygget genopladeligt batteri; intern hukommelse; indbygget Bloggie-software og HDMI-udgang, så man kan vise video og stillbilleder på et HD-tv.

To nye familiemedlemmer
Med lanceringen af modellen Bloggie 3D (MHS-FS3) præsenterer Sony verdens første* HD 3D-lommekamera, der med sit innovative design byder på to objektiver, to billedsensorer, stereo mikrofoner og indbygget LED-lys. Bloggie 3D optager både 3D- og 2D-video og stillbilleder – og 3D-optagelserne kan ses uden brug af briller på kameraets 2,4” store LCD-skærm eller på et 3D-kompatibelt HD-tv, såsom Sonys nye BRAVIA KDL-HX820, med 3D-kompatible briller.

Den nye Bloggie-serie byder også på modellen MHS-FS1, som er et ultrakompakt og prisbilligt alternativ. Kameraet, der er udformet i et letvægtsdesign, byder på 2,7” LCD-skærm og fås i sort og hvid.

Del optagelserne via sociale netværkstjenester
Med den indbyggede Bloggie-software til Mac og Windows er det super nemt at dele video og billeder via nettet med integreret support til Facebook, YouTube, Flickr og Picasa Web Albums.

Pris og tilgængelighed:
MHS-FS3 (Bloggie 3D) med 8GB intern hukommelse er tilgængelig fra maj. Vejledende udsalgspris er 2.200,- kroner.
 
MHS-FS1 med 4GB intern hukommelse er tilgængelig fra maj. Vejledende udsalgspris er 1.400,- kroner.