Sony har afsløret de første 4K Ultra HD Blu-ray titler

edbpriser.dk 27-05-47831 13:33

Den største anke mod købet af et 4K TV har indtil nu været manglen på indhold, der har gjort et eventuelt køb lidt ligegyldigt.

Kun Netflix har været konsistente i at tilbyde TV-serier som "House of Cards" i 4K, men nu begynder filmselskaberne heldigvis også at rykke på sig.

Læs også: LG’s længe ventede Ultra HD 4K OLED TV er her endelig

I første omgang kommer Sony på banen, da de jo har en stor interesse i at udbrede 4K til verden, da de både producerer 4K TV selv og har produceret Hollywood-film, siden de købte Columbia Pictures i 1989.

Seks 4K Ultra HD Blu-ray titler

Trods mange succesfulde titler fra Sonys hånd siden 1989, starter firmaet alligevel forholdsvis stille op med blot seks film i første omgang:

* Hancock
* The Amazing Spider-Man 2
* Salt
* Chappie
*
Pineapple Express
* The Smurfs 2

Og man kan diskutere, om det er de mest vellykkede og efterspurgte film, som Sony lancerer på 4K Ultra HD Blu-ray, men i det mindste er de så i gang.

For at afspille 4K Blu-ray filmene skal man have en Ultra HD Blu-ray afspiller, som kommer på markedet inden jul, og så selvfølgelig et 4K TV.

Læs også: Guide: De bedste TV-skærme til spilkonsollen

Ifølge The Hollywood Reporter har Sony flere 4K film klar i kataloget, som kan blive udsendt på et senere tidspunkt, og de tæller blandt andre: "Crouching Tiger, Hidden Dragon", "Men in Black", "Lawrence of Arabia" og "The Bridge on the River Kwai".