Sony lancerer fire nye Bluetooth-hovedtelefoner

edbpriser.dk 26-02-2015 11:52

Når man er på farten eller dyrker motion og hører musik samtidig, så kan ledningen fra hovedtelefonerne til ens smartphone eller MP3-afspiller være særdeles irriterende, da den hurtigt kommer i vejen for ens bevægelser.

Bluetooth-hovedtelefoner bliver heldigvis mere og mere udbredte som et frigørende alternativ, og disse fire nyheder fra Sony befinder sig også inden for denne kategori, der giver god lyd uden besværligheder.

Til pendleren, motionisten og lydaficionadoen

Sony rammer bredt med deres hovedtelefoner, hvor der er tænkt på flere forskellige slags personer. Til pendleren, der rejser langt hver dag, er modellen MDR-ZX770BN en kærkommen nyhed.

Læs også: Apple nedgraderer deres Watch

Around-the-ear designet sikrer komforten, mens Sonys kraftfulde DNC-software minimerer baggrundsstøj, så man kan sidde i fred. Samtidig gør designet det nemt at klappe dem sammen og pakke dem i en taske, ligesom batteriet kan holde til hele 13 timers uafbrudt musikafspilning med støjreduktion slået til.

MDR-AS600BT er derimod beregnet til en aktiv livsstil i fitnesscentret eller på løbeturen. Vandafvisende design betyder, at hovedtelefonerne tåler både regn og sved, og en indbygget mikrofon gør det muligt at svare opkald med bare et enkelt tryk på en knap, når ens smartphone er forbundet med Bluetooth.


MDR-AS600BT tåler sved, og er derfor perfekt til fitnesscentret eller løbeturen.

Hvis man ikke bryder sig om ledninger, men samtidig vil have den bedst mulige lyd, så har Sony med MDR-1ABT også løsningen.

Det er nemlig luksuriøse hovedtelefoner med LDAC, der er Sonys nye lydteknologi. LDAC transmitterer tre gange så meget data som almindelige hovedtelefoner, og giver dermed mulighed for at høre trådløs musik i høj kvalitet.

Læs også: Mobilbatteri der oplader på 1 minut er på vej

Er du bare på udkig efter et par gode trådløse hovedtelefoner uden gimmicks, så har Sony heldigvis også tænkt på dig. MDR-ZX330BT giver simpel trådløs musik i god kvalitet, mens batterilevetiden på hele 30 timer giver dig masser af tid til at nyde tonerne.

MDR-ZX770BN, MDR-ZX330BT og MDR-1ABT er tilgængelige fra maj til vejledende priser på henholdsvis 1.300 kroner, 680 kroner og 2.650 kroner, mens MDR-AS600BT kan erhverves allerede fra april til 620 kroner.