Sony lancerer netværks-medieafspiller og Blu-ray-afspiller med Google TV

edbpriser.dk 15-06-44020 12:03

Sony er klar med to nye afspillere, der levere en helt ny TV-oplevelse. De nye afspillere forbindes nemt til et TV via HDMI og byder på TV-udsendelser i HD-kvalitet, adgang til et udvalg af forskellige apps og muligheden for at browse internettet i høj hastighed.

Særlig fjernbetjening
De nye afspillere leveres med en særlig fjernbetjening med berøringsfølsom skærm, et fuldt baggrundsoplyst tastatur, en mikrofon til stemmekontrol og en gaming-optimeret 3-akset bevægelsessensor, der sikrer en nem og intuitiv brugerkontrol.

I 2010 introducerede Sony verdens første Google-baserede HD-TV, som blev lanceret i Nordamerika. Med lanceringen af de nye Google-baserede afspillere bliver Google TV tilgængelig i Norden, i første omgang med netværksmedieafspilleren i juni 2012 og med Blu-ray-afspilleren i august 2012.

Google TV byder på et væld af multimedieunderholdning i høj kvalitet. Den superhurtige søgemaskine samler søgeresultater fra TV-programmer og fra internetindhold såsom YouTube og viser dem i én samlet skærmvisning.

Med den seneste version af Google TV-platformen kan du også se indholdet af websites eller apps på skærmen, samtidig med at du ser TV. Brugere kan få glæde af mere end 2000 apps fra Android Market til spil, musik, sport, nyheder m.m. – herunder 50 apps, som er designet og særligt optimeret til TV-mediet.

Få Music Unlimited med i prisen
Google TV indeholder også Sony Entertainment Network med Music Unlimited, der er Sonys nye, cloud-baserede digitale musiktjeneste med et musikkatalog på mere end 12 millioner sange fra alle de store pladeselskaber samt førende uafhængige pladeselskaber.

Sony NSZ-GP9

Intuitiv fjernbetjening med touch skærm
Sonys nye fjernbetjening til NSZ-GS7 og NSZ-GP9 er udstyret med en berøringsfølsom skærm på den ene side og et fuldt baggrundsoplyst tastatur på den anden. Fjernbetjeningen er optimeret til de mange features, som Google TV byder på – og så kan man anvende den som universalfjernbetjening til styring af tilsluttede enheder som TV og receiver. 

Forbedrede forbindelsesmuligheder med Sonys mobile apps
Med mobile apps til Android- og iOS-baserede enheder, herunder Sony Tablet og Xperia-enheder samt iPad og iPhone, får du langt bedre forbindelsesmuligheder på tværs af dine enheder.

Media Remote-funktionen giver dig mulighed for trådløst at smide internetindhold fra mobiltelefonen direkte over på dit TV eller omvendt. Desuden kan du med TrackID-funktionen hurtigt finde og identificere musikrelateret information, som du enten har hørt via TV'et, i en streamet video eller i en lydfil på din mobile enhed. Denne applikation er præinstalleret i både NSZ-GS7 og NSZ-GP9, så man kan søge via et tilsluttet TV.

Forbedrede forbindelsesmuligheder med LCD BRAVIA-TV
Ved at klikke på Google TV-ikonet i menuen på kompatible high-end BRAVIA-modeller, herunder også modeller fra tidligere line-ups, kan du nemt søge i Android Market og hente apps.

Du har også mulighed for at styre både netværksmedieafspillerens og Blu-ray-afspillerens basale funktioner via en BRAVIA-fjernbetjening. 

Pris og tilgængelighed
Netværksmedieafspilleren NSZ-GS7 er tilgængelig fra juni 2012 til en vejledende udsalgspris på 1.600,- kroner, og Blu-ray-afspilleren NSZ-GP9 er tilgængelig fra august 2012 til en vejledende udsalgspris på 2.600,- kroner.