Sony lancerer tre nye bærbare højttalere

edbpriser.dk 22-09-47198 18:50

Bærbare højttalere giver som oftest ikke så meget mening hen over vinteren, hvor man alligevel bruger sin tid indenfor i nærheden af mere stationære højttalere. Det er til gengæld det perfekte tilbehør til ens smartphone i sommermånederne, hvor turen i parken eller på stranden kan ledsages af ens yndlingsmusik.

Det er Sony selvfølgelig fuldt ud klar over, og lanceringen af det japanske firmas tre nye bærbare højttalere ser da også til at være timet perfekt til den tid, hvor temperaturen så småt begynder at nå behagelige niveauer, da vi får alle tre at se inden for de næste par måneder.

Bluetooth, NFC og god lyd

De tre nye modeller kommer i hver sin størrelse og går under de mundrette navne SRS-X11, SRS X33 og SRS-X55. De er alle udstyret med både Bluetooth og NFC, hvilket gør det nemt at forbinde dem med ens smartphone.

Læs også: Sony lancerer fire nye Bluetooth-hovedtelefoner

Derudover understøtter SRS-X33 og SRS-X55 også LDAC-teknologien, der gør det muligt at sende op til tre gange så store mængder data trådløst, hvilket forbedrer lydkvaliteten mærkbart.

Sony SRS-X11
Flere SRS-X11-modeller kan kombineres for at få stereolyd eller højere musik.

Den terningformede SRS-X11 er den mindste af de tre højttalere, da den bare måler 61x61x61 mm, men på trods af dette leverer den en slagkraftig lyd og dyb bas takket være dens 10 W og to passive gitre.

Batteriet holder desuden hele 12 timer, ligesom man kan forbinde flere modeller for at få stereolyd eller højere musik.


SRS-X33 er veldesignet og giver god lyd i op til 12 timer.

SRS-X33 måler 185 x 60 x 59 mm, og er dermed 20 % mindre end forgængeren SRS-X3. Lyden er dog ikke blevet mindre, ligesom det minimalistiske design også er i samme stil.

SRS-X33 har desuden et 2-kanalers højttaler system på 20 W og dobbelte passive gitre, der giver en dyb og fyldig bas. Batteriet holder også her i 12 timer.

Sony SRS-X55
SRS-X55 er den største af de tre modeller, og giver dermed også den højeste lyd.

SRS-X55 er den største af de tre, og den er også drejet af samme minimalistiske designtradition. Størrelsen sætter sig igennem i specifikationerne, hvor SRS-X55 er udstyret med et 2.1-kanals højtalerssystem og 2 passive gitre, der giver et kraftig output på 30 W i op til 10 timer.

Læs også: Sony overvejer at droppe mobiltelefoner og TV

SRS-X11 kan erhverves fra april 2015 i sort, hvid, pink, blå og rød, mens SRS X-33 og SRS X-55 kan fås fra maj 2015 i henholdsvis sort, rød, hvid og blå og sort, hvid og rød.

Alle tre kommer altså (forhåbentlig) lige i tid til solskinnet.