Sony PlayStation VR [TEST]: Træd helt ind i spillet

Rasmus Elm Rasmussen - Alt om DATA 30-06-2017 11:48

At komme så dybt ind i spillets handling og blive så meget en del af universet som muligt har altid været en bestræbelse for gamere og spil-udviklere.

Med PlayStation VR har Sonys populære spillekonsol fået en ekstra dimension, så du endelig kan træde helt ind i spillet.

Hurtigt i gang
Udover VR-headsettet kræver det en almindelig PlayStation 4 og et PlayStation Eye kamera at komme i gang. Du får dog den bedste oplevelse, hvis du også har et sæt Move-controllere.

Det er en smule kringlet at forbinde VR-headsettet og den medfølgende boks, men manualen er meget pædagogisk, så der ikke er noget at tage fejl af. Du er derfor hurtigt i gang.

Headsettet er konstrueret, så du kan tilpasse det ret præcist til dit hoved, hvilket er vigtigt for at få et optimalt billede.

Læs også: Samsung Gear 360 [TEST]: Kameraet der fanger alt

Det kræver lidt kalibrering, før det hele spiller, men det er blot få trin, du skal igennem og igen ret nemt overstået. Der kan dog være yderligere kalibrering i de enkelte spil for at sikre, at headset og controllere reagerer optimalt på dine bevægelser.

 

Læs mere...