Sony sigter efter perfektion med buet 4K TV

edbpriser.dk 29-08-46607 11:56

Buet er det nye sort!

På trods af at flere eksperter - heriblandt Flatpanels' Rasmus Larsen - har mere end svært ved at se fordelen i et buet TV, så fortsætter producenterne ufortrødent med at lave knap så flade fladskærme.

Sony Bravia S90 er det nyeste skud på stammen fra japanerne, der i lighed med konkurrenterne stiler efter at pakke seerne ind i skærmens oplevelser ligesom de store biografers buede lærreder.

"Skærmens nøje beregnede kurve giver dig en følelse af at blive trukket direkte ind i billederne og giver alle i rummet den bedste oplevelse", skriver Sony i pressematerialet.

Om du og dem, du ser TV sammen med, er af samme opfattelse, må være op til jer, men Sony har i hvert fald gjort en del for at gøre oplevelserne store på Sony Bravia S90.

Sony Bravia S90 kommer kun i store størrelser

S90 kommer i skærmstørrelser på 75 og 65 tommer, og med 4K-opløsningen på 3840 x 2160 px og teknologi, der opskalerer almindelige TV-signaler og film på Blu-ray til fire gange så høj opløsning som fuld HD, er der basis for gode oplevelser.

Sony lover desuden, at billedkvaliteten på Bravia S90 er lige så god som den på det anmelderroste Sony X9 4K TV.

Sony Bravia S90
Sony kalder selv buen på Bravia S90 for perfekt.

4.2-kanals lyd indbygget i Sony Bravia S90

Sony Bravia S90 markerer første gang, hvor Sony benytter sig af separate højttalerenheder til 4.2-kanals “Multi-angle Live Speaker”, der dirigerer lyden ud i rummet og skulle give en ganske effektiv surround-oplevelse.

Der er endda indbygget to separate bashøjttalere inde i Sony Bravia S90, så fladskærmen for engangs skyld skulle kunne levere en fornuftig lydoplevelse.

Der kan dog tilkøbes en trådløs subwoofer i enten sort eller hvid, hvis bassen skal have ekstra bund.

Prisen og den præcise lanceringsdato er endnu ikke oplyst, men mon ikke priserne for de to størrelser af Sony Bravia S90 ender nogenlunde omkring de øvrige 4K TV fra Sony, som du kan finde her.