Sony SmartWatch 2 på vej

edbpriser.dk 11-04-45452 01:16

Mens vi venter på Apples rygtede iWatch har Sony allerede afsløret, at den næste version af deres SmartWatch vil ramme butikshylderne senere i år.

Sony holder med deres SmartWatch 2 fast i Android platformen, hvilket jo er meget logisk, når det også er Googles styresystem, de bruger i deres mobiltelfoner.

Sony SmartWatch 2 er forbedret på flere punkter

The Verge rapporterer, at Sony har opgraderet deres SmartWatch på flere vigtige områder, så der nu er en reel grund til at investere i et ur, der kan tale sammen med din smartphone.

Først og fremmest er skærmen kommet op på 1,6 tommer fra forgængerens 1,3 tommer. Samtidig har skærmopløsningen fået et tiltrængt løft, da den er gået fra 128 x 128 pixels til 220 x 176 pixels, hvilket giver et noget flottere skærmbillede.

Hernæst har SmartWatch 2 fået indbygget NFC (Near Field Communication), så det er meget simpelt at parre den med din smartphone, og uret kommer med mange flere installerede og anbefalede apps.

Læs også: Rygte: Apple på vej med intelligent ur

Brugergrænsefladen var et af de skarpeste kritikpunkter på Sonys første SmartWatch, så her har de haft særligt fokus og har nu fået integreret de mest almindelige knapper fra deres smartphones, så det er blevet mere hjemmevant at manøvrere rundt.

Sony SmartWatch 2

Kun Android - ikke iOS

Sony SmartWatch 2 bliver kompatibelt med en større andel af markedets Android mobiltelefoner, men det understøtter stadig ikke Apples styresystem, iOS, så iPhone folket må vente på iWatch.

Sony SmartWatch 2 er desuden blevet vandtæt, og Sony hævder, at det bliver det smart-ur på markedet med den bedste batteritid. Og batteriet bliver nu opladt med et standard Micro USB kabel modsat den tidligere version, der kun kunne oplades med det medfølgende Sony kabel.

Sony SmartWatch 2 kommer til september

Sony lover at have deres SmartWatch 2 klar på hylderne verden over til september, men de er ikke klar til at afsløre prisen på det lille vidunder endnu.