Sony udvider sin portefølje af innovative Blu-ray-systemer

edbpriser.dk 15-04-2011 10:23

• Tre nye 2.1 hjemmebiografsystemer spækket med nye funktioner
• Lancering af den første bærbare Blu-ray-afspiller nogensinde
• Ny og eksklusiv Skype-understøttende Blu-ray-afspiller på markedet

Nye Blu-ray 2.1 hjemmebiografsystemer
Læn dig tilbage og prøv et intenst og imponerende hjemmebiografsystem, der giver dig oplevelser, du aldrig har set magen til før. Sony lancerer tre nye 2.1 Blu-ray-systemer, du bliver nødt til at lære bedre at kende: BDV-EF200, BDV-L600 og BDV-L800.

Stream video direkte fra internettet med BRAVIA Internet Video. Du tror måske, at du bliver nødt til at gå på kompromis med lydkvaliteten med et 2.1 hjemmebiografsystem? Nej. Takket være S-Force PRO 3D virtuel surroundlyd, er alt, hvad du går glip af, de grimme ledninger. Desuden giver IP Noise Reduction-teknologien dig imponerende skarpe billeder – selv når du afspiller indhold fra internettet.

De tre Sony 2.1 hjemmebiografsystemer er udstyret med to HDMI-porte til forbindelse med andre HD-enheder såsom set-top bokse og spilkonsoller. Via den indbyggede iPod/iPhone-dockingstation kan du lytte til musik eller se videoer, når som helst. Du kan endda styre dit hjemmebiografsystem med din iPod touch, iPhone eller Android smartphone.

Både BDV-L600 og BDV-L800 giver dig mulighed for at placere systemet, som det passer dig. Selve afspilleren kan placeres vandret, lodret eller monteres på væggen*. BDV-L800 er udstyret med indbygget trådløst Wi-Fi, der giver dig nem internetforbindelse, samtidig med at du slipper for grimme ledninger. De tilhørende 270-graders højtalere giver dig desuden maksimal lydkvalitet, uanset hvor i rummet du befinder dig, da lyden spredes optimalt i hele rummet.

Enestående Full HD 3D-billedkvalitet med BDP-S780
Blu-ray-afspilleren, BDP-S780, giver dig den skarpeste billedkvalitet med mulighed for at vise 2D-optagelser i 3D. Den avancerede IP Content Noise Reduction Pro-teknologi leverer et fantastisk skarpt og klart billede – selv af videoer fra internettet af laveste kvalitet. Med Super Bit Mapping får du desuden endnu større farvedybde og højere opløsning, hvilket betyder bemærkelsesværdigt mere levende og virkelighedstro billeder, uanset om du ser Blu-ray, DVD eller webvideo i lav opløsning.

Sony BDP-S780

Med BDP-S780 kan du komme så tæt som muligt på venner og familie, der bor langt væk, direkte i din egen stue. Du skal blot aktivere Wi-Fi-funktionen, hvorefter du kan foretage gratis tale-eller videoopkald via Skype. På den måde kan du se og tale direkte med dem, der betyder mest for dig, på en stor, Full HD-skærm. Du kan desuden surfe på internettet eller betjene din Blu-ray-afspiller med din smartphone ved hjælp af Media Remote-applikationen.

BDP-SX1 giver dig underholdning på farten
I år lancerer Sony BDP-SX1 – den første bærbare Blu-ray-afspiller på markedet. Den bærbare Blu-ray-afspiller er perfekt til dig, som ofte er på farten og stadig ønsker at nyde din personlige samling af Blu-ray-film.

BDP-SX1 har en 10,1" justerbar LCD-skærm med høj opløsning, der giver dig en krystalklar visning. Via afspillerens USB-tilslutning har du nem adgang til indhold fra en lang række af dine personlige enheder, og batteriet giver dig helt op til 5 timers visning.

Sony BDP-SX1

Den bærbare Blu-ray-afspiller er lille, kompakt og nem at have med på farten, men vær ikke bange for, at den er for lille. Med BDP-SX1 får du stadig den samme fantastiske underholdningsoplevelse som med en Sony Blu-ray-afspiller til hjemmet – uanset hvor du befinder dig.

Pris og tilgængelighed
Porteføljen af hjemmebiografsystemer:
BDV-L600, BDV-L800 er tilgængelige på det danske marked fra juni 2011, og BDV-EF200 kommer til august. De vejledende udsalgspriser ligger på henholdsvis 4.499 kroner, 6.499 kroner og 2.999 kroner.

Porteføljen af Blu-ray-afspillere:
BDP-S780 og BDP-SX1 er tilgængelige på det danske marked fra henholdsvis august og juli 2011 til en vejledende udsalgspris på henholdsvis 2.199 kroner og 2.999 kroner.

* Benyt WS-L100-vægbeslag til ophængning af BDV-L600.